Ergenekon Terör Örgütü Yoktur, FETÖ Vardır !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 17:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ergenekon Terör Örgütü Yoktur, FETÖ Vardır !

2009 yılı Eylül ayında Silivri'ye gitmiştim. Ergenekon davasının görüldüğü Silivri Cezaevi Kampüsünün içerisine davanın görülmesi için büütk bir mahkeme salonu kurulmuş. Ergenekon sanıklarının duruşmalarının görüldüğü bu dev salona dev ekranlar kurulmuş.Yüzlerce sanık, onlarca avukatın bulunduğu bu salonda, mahkeme başkanı Hasan Hüseyin Özese, Savcı Zekeriya Öz... 4 Saat boyunca duruşmayı izleşmiştim.O dönemde üniversite öğrencisiydim. Hakim Hasan Hüseyin Özese çok sakin ve kendinden emin bir şekilde kendisine verilen talimatları yerine getirircesine sanık avukatlarını dinleyip Zekeriya Öz'ğn okuduğu iddianameyi dinliyor.Daha sonra söz verdiği sanık avukatlarına ise savunma sırasında ne soru soruyor ne de savunmalarına müdahale ediyor. Sanık avukatlarından olan  İstanbul baro başkanı Ümit Kocasakal, kendisine verilen son verilen son savunma hakkında söylediği sözler hala aklımda, '' Bu ülkede Ergenekon Terör Örgütü yoktur.Bu ülkede Fethullah Gülen Terör Örgütü vardı.Siz onun verdiği talimatları yerine getiriyorsunuz ( mahkeme başkanı ve ve zekeriya öz'e doğru).Siz onun (FETÖ) kanunlarını uyguluyorsunuz.Türk Ceza Kanunu ve yasalarını hiçe sayıyorsunuz.O yüzden almış olduğunuz ve alacağınız hiç kararı kabul etmiyor ve tanımıyorum.'' Bundan tam 7 yıl sonra geldiğimiz nokta ortada...Kimsenin o dönemde ''tınlamadığı'' adamın sözlerinin bugün ne kadar doğru olduğunu hepimiz görüyoruz. Hasan Hüseyin Özese FETÖ/PDY'den tutuklandı.Savcı Zekeriya Öz yurtdışına kaçtı.Ergenekon davası adı altında kurulan tiyatronun aslında FETÖ kumpası olduğu anlaşıldı. OLAN YİNE , Türk Devleti'ne hizmet için orduya giren ve daha sonra da bu davada yargılanırken gururuna yediremeyip intihar eden subaylarımıza ve yok yere o kadar yıl hapiste yatan subaylarımıza oldu. Damarlarını tıkadıkları Türkiye Cumhuriyeti'ne 15 Temmuz'da adeta beyin felci ve kalp krizi geçirtmeye çalışan bu örgüt, terörle olan mücadelemizde, Ergenekon ve Balyoz gibi kumpas davalarda, birçok subayımızı ve askerimizi kaybetmemize sebep oldular. 2300 yıldır süregelen Türk Devleti'nin son temsilcisi olan Türkiye CUmhuriyeti'ni yıkmak için uğraşan Amerika ve Batılı Güçlerine karşı devamlı uyanık olmamız şart ! Türk Milleti'nin varlığı için bu çok önemli. ÖMER DURAN
2009 yılı Eylül ayında Silivri'ye gitmiştim. Ergenekon davasının görüldüğü Silivri Cezaevi Kampüsünün içerisine davanın görülmesi için büütk bir mahkeme salonu kurulmuş. Ergenekon sanıklarının duruşmalarının görüldüğü bu dev salona dev ekranlar kurulmuş.Yüzlerce sanık, onlarca avukatın bulunduğu bu salonda, mahkeme başkanı Hasan Hüseyin Özese, Savcı Zekeriya Öz... 4 Saat boyunca duruşmayı izleşmiştim.O dönemde üniversite öğrencisiydim. Hakim Hasan Hüseyin Özese çok sakin ve kendinden emin bir şekilde kendisine verilen talimatları yerine getirircesine sanık avukatlarını dinleyip Zekeriya Öz'ğn okuduğu iddianameyi dinliyor.Daha sonra söz verdiği sanık avukatlarına ise savunma sırasında ne soru soruyor ne de savunmalarına müdahale ediyor. Sanık avukatlarından olan  İstanbul baro başkanı Ümit Kocasakal, kendisine verilen son verilen son savunma hakkında söylediği sözler hala aklımda, '' Bu ülkede Ergenekon Terör Örgütü yoktur.Bu ülkede Fethullah Gülen Terör Örgütü vardı.Siz onun verdiği talimatları yerine getiriyorsunuz ( mahkeme başkanı ve ve zekeriya öz'e doğru).Siz onun (FETÖ) kanunlarını uyguluyorsunuz.Türk Ceza Kanunu ve yasalarını hiçe sayıyorsunuz.O yüzden almış olduğunuz ve alacağınız hiç kararı kabul etmiyor ve tanımıyorum.'' Bundan tam 7 yıl sonra geldiğimiz nokta ortada...Kimsenin o dönemde ''tınlamadığı'' adamın sözlerinin bugün ne kadar doğru olduğunu hepimiz görüyoruz. Hasan Hüseyin Özese FETÖ/PDY'den tutuklandı.Savcı Zekeriya Öz yurtdışına kaçtı.Ergenekon davası adı altında kurulan tiyatronun aslında FETÖ kumpası olduğu anlaşıldı. OLAN YİNE , Türk Devleti'ne hizmet için orduya giren ve daha sonra da bu davada yargılanırken gururuna yediremeyip intihar eden subaylarımıza ve yok yere o kadar yıl hapiste yatan subaylarımıza oldu. Damarlarını tıkadıkları Türkiye Cumhuriyeti'ne 15 Temmuz'da adeta beyin felci ve kalp krizi geçirtmeye çalışan bu örgüt, terörle olan mücadelemizde, Ergenekon ve Balyoz gibi kumpas davalarda, birçok subayımızı ve askerimizi kaybetmemize sebep oldular. 2300 yıldır süregelen Türk Devleti'nin son temsilcisi olan Türkiye CUmhuriyeti'ni yıkmak için uğraşan Amerika ve Batılı Güçlerine karşı devamlı uyanık olmamız şart ! Türk Milleti'nin varlığı için bu çok önemli.

ÖMER DURAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.