Erdoğan Var Atatürk Yok !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 12:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Erdoğan Var Atatürk Yok !

Mucur Belediyesi meclis toplantı salonunun başkanlık divanın bulunduğu kısımda Atatürk'ün yerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının olması dikkatlerden kaçmadı. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den AKP'ye geçen Mucur Belediyesinden çarpıcı bir fotoğraf geldi.Daha önce çekilen bir fotoğrafta, Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli ve parti teşkilatının da olduğu Belediye Meclis Toplantı salonunun başkanlık divanının olduğu kısımda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının olmadığı görülüyor.Duvarda sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının olması ise dikkatlerden kaçmıyor. DAHA ÖNCE ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFI VAR MIYDI ? Mucur Belediye meclis salonunun daha önce çekilen bir fotoğrafı yok veya paylaşılmamış.Bir takım kaynaklar daha önce burada Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğunu ve kaldırıldığını açıklarken bazıları ise burada daha önce Atatürk'ün fotoğrafının bulunmadığını belirtiyorlar.

Mucur Belediyesi meclis toplantı salonunun başkanlık divanın bulunduğu kısımda Atatürk'ün yerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının olması dikkatlerden kaçmadı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından MHP'den AKP'ye geçen Mucur Belediyesinden çarpıcı bir fotoğraf geldi.Daha önce çekilen bir fotoğrafta, Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli ve parti teşkilatının da olduğu Belediye Meclis Toplantı salonunun başkanlık divanının olduğu kısımda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının olmadığı görülüyor.Duvarda sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının olması ise dikkatlerden kaçmıyor.

DAHA ÖNCE ATATÜRK'ÜN FOTOĞRAFI VAR MIYDI ?

Mucur Belediye meclis salonunun daha önce çekilen bir fotoğrafı yok veya paylaşılmamış.Bir takım kaynaklar daha önce burada Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğunu ve kaldırıldığını açıklarken bazıları ise burada daha önce Atatürk'ün fotoğrafının bulunmadığını belirtiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.