Ercan Malkoç, ''Kendi Çıkarları İçin Kırşehir Çevre Yolu Projesini Engelleyenler Var''

GÜNDEM 24.07.2022 - 20:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ercan Malkoç, ''Kendi Çıkarları İçin Kırşehir Çevre Yolu Projesini Engelleyenler Var''

Erteks Holdin Onursal BaşkanıErcan Malkoç, yapılacak yatırımlar ve Kırşehir'deki hizmetlerin son durumu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Kırşehir Çevre yolu projesinin Kırşehir için hayati olduğunu dile getiren Malkoç, '' İki köfte satacağım, benzinlik işleteceğim diye bu projeye engel olanlar var, kendi çıkarları için Kırşehir'in kaderiyle oynayanlar var.Çok yazık'' dedi.

Yurt içi ve yurt dışında birçok sektörde faaliyet gösteren ve Kırşehir'de önemli yatırımları bulunun İş İnsanı Ercan Malkoç daha önce gazetemize yaptığı açıklamada Kırşehir'in gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için sürekli olarak görüşmeler gerçekleştirdiğini belirmişti.Malkoç, Kırşehir'e yapılacak projeler ve gelen hizmetler ile ilgili gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.   ''BENZİNLİK İŞLETECEĞİM, İKİ KÖFTE SATACAĞIM DİYE ÇEVRE YOLUNU ENGELLEYENLER VAR'' Ercan Malkoç, '' Çevre Yolu projesi Kırşehir'in zincirlerini kırması için büyük önem teşkil ediyor.En başta yol medeniyettir ve bu şehrin gelişip büyümesi için Çevre Yolu 20 yıl önce yapılması gereken bir proje iken bugüne kadar yapılamaması gerçekten büyük bahtsızlık.Ancak bu yolun yapılmamasında rol oynayan ve Kırşehir'in siyasetçisi olduğunu iddia edenler var.Kendi menfaatleri için yıllardır koskoca 300 binlik bir şehrin kaderi ile oynuyorlar.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde iki köfte satacağım, akaryakıt istasyonu işleteceğim diye memleketi kilitleyenler var.Yazık çok yazık'' şeklinde konuştu.   ''SAÇMA BİR DURUM YAŞANIYOR ORADA'' Kırşehir'in birçok ili birbirine bağlayan çok önemli bir kavşak noktasına olmasına rağmen bu avantajını yeterince kullanamadığını belirten Malkoç, ''Türkiye'de sadece Kırşehir Tunceli'de çevre yolu yok.İlçeler de bile çevre yolları inşa ediliyor ama koskoca şehre çevre yolunun hala yapılamaması gerçekten şaşırtıcı bir durum.Düşünün ki önce yol yapılır sonra kamu yatırımları gelir. Ancak buraya çevre yolu yapılacak diye üniversite, müze ve okul gibi çok sayıda kamu yatırımı gelmesine rağmen yol henüz hala inşa edilmemiş.Yani saçma sapan bir durum yaşanıyor orada.Olağan şeyler değil bunlar, çok garip durumlar var.Dediğim gibi bu projeye yıllardır engel olanlar ve Kırşehir'in kaderiyle oynayanlar var'' dedi.    
Erteks Holdin Onursal BaşkanıErcan Malkoç, yapılacak yatırımlar ve Kırşehir'deki hizmetlerin son durumu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Kırşehir Çevre yolu projesinin Kırşehir için hayati olduğunu dile getiren Malkoç, '' İki köfte satacağım, benzinlik işleteceğim diye bu projeye engel olanlar var, kendi çıkarları için Kırşehir'in kaderiyle oynayanlar var.Çok yazık'' dedi.

Yurt içi ve yurt dışında birçok sektörde faaliyet gösteren ve Kırşehir'de önemli yatırımları bulunun İş İnsanı Ercan Malkoç daha önce gazetemize yaptığı açıklamada Kırşehir'in gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi için sürekli olarak görüşmeler gerçekleştirdiğini belirmişti.Malkoç, Kırşehir'e yapılacak projeler ve gelen hizmetler ile ilgili gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

''BENZİNLİK İŞLETECEĞİM, İKİ KÖFTE SATACAĞIM DİYE ÇEVRE YOLUNU ENGELLEYENLER VAR''

Ercan Malkoç, '' Çevre Yolu projesi Kırşehir'in zincirlerini kırması için büyük önem teşkil ediyor.En başta yol medeniyettir ve bu şehrin gelişip büyümesi için Çevre Yolu 20 yıl önce yapılması gereken bir proje iken bugüne kadar yapılamaması gerçekten büyük bahtsızlık.Ancak bu yolun yapılmamasında rol oynayan ve Kırşehir'in siyasetçisi olduğunu iddia edenler var.Kendi menfaatleri için yıllardır koskoca 300 binlik bir şehrin kaderi ile oynuyorlar.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde iki köfte satacağım, akaryakıt istasyonu işleteceğim diye memleketi kilitleyenler var.Yazık çok yazık'' şeklinde konuştu.

 

''SAÇMA BİR DURUM YAŞANIYOR ORADA''

Kırşehir'in birçok ili birbirine bağlayan çok önemli bir kavşak noktasına olmasına rağmen bu avantajını yeterince kullanamadığını belirten Malkoç, ''Türkiye'de sadece Kırşehir Tunceli'de çevre yolu yok.İlçeler de bile çevre yolları inşa ediliyor ama koskoca şehre çevre yolunun hala yapılamaması gerçekten şaşırtıcı bir durum.Düşünün ki önce yol yapılır sonra kamu yatırımları gelir. Ancak buraya çevre yolu yapılacak diye üniversite, müze ve okul gibi çok sayıda kamu yatırımı gelmesine rağmen yol henüz hala inşa edilmemiş.Yani saçma sapan bir durum yaşanıyor orada.Olağan şeyler değil bunlar, çok garip durumlar var.Dediğim gibi bu projeye yıllardır engel olanlar ve Kırşehir'in kaderiyle oynayanlar var'' dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.