Enkaz Altında Kalan Kırşehirli Gençten Kahreden Haber

GÜNDEM 13.02.2023 - 11:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Enkaz Altında Kalan Kırşehirli Gençten Kahreden Haber

Hatay'da infaz koruma memuru olarak görev yapan Süleyman Güleç, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan büyük afetin en çok yıkıma uğrattığı illerden olan Hatay'da infaz koruma memuru olarak görev yapan Süleyman Güleç, Antakya'daki Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Bakırca Apartmanının yıkılması sonucu enkaz altında kaldı.Yakınlarının uzun süre sğl olarak çıkarılmasını beklediği Süleyman Güleç'in cansız bedenine ulaşıldı.Acı haber sonrası talihsiz gencin yakınları yasa boğuldu.Bekar olduğu öğrenilen Süleyman Güleç'in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Ahi Evran Camii'inde kılınacak cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mahallesi'nde toprağa verilecek.   Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.  
Hatay'da infaz koruma memuru olarak görev yapan Süleyman Güleç, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan büyük afetin en çok yıkıma uğrattığı illerden olan Hatay'da infaz koruma memuru olarak görev yapan Süleyman Güleç, Antakya'daki Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Bakırca Apartmanının yıkılması sonucu enkaz altında kaldı.Yakınlarının uzun süre sğl olarak çıkarılmasını beklediği Süleyman Güleç'in cansız bedenine ulaşıldı.Acı haber sonrası talihsiz gencin yakınları yasa boğuldu.Bekar olduğu öğrenilen Süleyman Güleç'in cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Ahi Evran Camii'inde kılınacak cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mahallesi'nde toprağa verilecek.

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.