En Yakınındaki İsimlere Genel Merkez Müdahalesi

SİYASET 30.03.2022 - 20:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

En Yakınındaki İsimlere Genel Merkez Müdahalesi

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın en yakınındaki isimler olarak bilinen Emin Dulkadir ve Okay Acer'in yürütme kurulundaki görevlerine son verildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın yerine Cumhurbaşkanı tarafından göreve getirilen Seher Ünsal, yönetimi ile birlikte yürütme kurulunu belirlemişti.Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak göreve getirilen Emin Dulkadir  ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Acer aynı zamanda Ünsal'a en yakın isimler olarak biliniyordu.   GENEL MERKEZ MÜDAHALESİ GELDİ AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetimi ile ilgili partililerin yoğun şikayetlerini değerlendirdiği bildirilen AK Parti Genel Merkezi , yapılan değerlendirmenin ardından özellikle şikayetlerin yoğunlaştığı Emin Dulkadir üzerinde durdu.Ayrıca Seher Ünsal ile yakın çalışma arkadaşı da olan Okay Acer ile ilgili değerlendirmenin ardından bu iki ismin yürütme kurulundaki görevine son verildi. Emin Dulkadir'in yerine Serhat Duran, Okay Acer'in yerine ise Burhan Soylu getirildi.   YENİ İSTİFA İDDİALARI Öte yandan AK Parti Kırşehir İl Yönetiminde ilerleyen süreçte yeni istifalar ve görevden almalar olacağı da iddia ediliyor.  
Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'ın en yakınındaki isimler olarak bilinen Emin Dulkadir ve Okay Acer'in yürütme kurulundaki görevlerine son verildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın yerine Cumhurbaşkanı tarafından göreve getirilen Seher Ünsal, yönetimi ile birlikte yürütme kurulunu belirlemişti.Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu başkan yardımcısı olarak göreve getirilen Emin Dulkadir  ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okay Acer aynı zamanda Ünsal'a en yakın isimler olarak biliniyordu.

 

GENEL MERKEZ MÜDAHALESİ GELDİ

AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetimi ile ilgili partililerin yoğun şikayetlerini değerlendirdiği bildirilen AK Parti Genel Merkezi , yapılan değerlendirmenin ardından özellikle şikayetlerin yoğunlaştığı Emin Dulkadir üzerinde durdu.Ayrıca Seher Ünsal ile yakın çalışma arkadaşı da olan Okay Acer ile ilgili değerlendirmenin ardından bu iki ismin yürütme kurulundaki görevine son verildi. Emin Dulkadir'in yerine Serhat Duran, Okay Acer'in yerine ise Burhan Soylu getirildi.

 

YENİ İSTİFA İDDİALARI

Öte yandan AK Parti Kırşehir İl Yönetiminde ilerleyen süreçte yeni istifalar ve görevden almalar olacağı da iddia ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.