''En Beğendiğiniz Lider'' Anketinin Sonuçları Açıklandı

SİYASET 18.09.2021 - 21:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''En Beğendiğiniz Lider'' Anketinin Sonuçları Açıklandı

MetroPOLL Araştırma, Ağustos 2021 Türkiye'nin Nabzı Araştırması'nda, siyasilerin beğeni düzeyi sonuçlarını araştırdı. Adayların 0 ile 10 puan arasında konumlandırıldığı ankette 5.4 ile en yüksek puanı alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş zirvede yer aldı.

MetroPOLL Araştırma şirketi, sıcak siyaset gündemi arasında vatandaşlara dikkat çeken bir soru yöneltti. Ağustos 2021 Türkiye'nin Nabzı Araştırması kapsamındaki soruları yanıtlayan katılımcılara, "En beğendiğiniz siyasi lider kim?" sorusu soruldu ve katılımcılardan, beğendikleri liderlere 0 ile 10 puan arasında puan verilmesi istendi.   EN BEĞENİLEN İSİM MANSUR YAVAŞ Araştırmaya göre en çok beğenilen isim, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Sıralamayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takip etti. İYİ Parti lideri Meral Akşener dördüncü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise beşinci sırada yer aldı. Sıralama şu şekilde oldu. Mansur Yavaş (5.4) Ekrem İmamoğlu (4.7) Recep Tayyip Erdoğan (4.2) Meral Akşener (4.0) Süleyman Soylu (3.6) Tunç Soyer (3.5) Devlet Bahçeli (3.4) Kemal Kılıçdaroğlu (3.3) Özlem Çerçioğlu (2.8) Selahattin Demirtaş (2.3) Ali Babacan (2.2) Ahmet Davutoğlu (2.1) Temel Karamollaoğlu (2.0)
MetroPOLL Araştırma, Ağustos 2021 Türkiye'nin Nabzı Araştırması'nda, siyasilerin beğeni düzeyi sonuçlarını araştırdı. Adayların 0 ile 10 puan arasında konumlandırıldığı ankette 5.4 ile en yüksek puanı alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş zirvede yer aldı.

MetroPOLL Araştırma şirketi, sıcak siyaset gündemi arasında vatandaşlara dikkat çeken bir soru yöneltti. Ağustos 2021 Türkiye'nin Nabzı Araştırması kapsamındaki soruları yanıtlayan katılımcılara, "En beğendiğiniz siyasi lider kim?" sorusu soruldu ve katılımcılardan, beğendikleri liderlere 0 ile 10 puan arasında puan verilmesi istendi.

 

EN BEĞENİLEN İSİM MANSUR YAVAŞ

Araştırmaya göre en çok beğenilen isim, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı adaylığı için de ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Sıralamayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takip etti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener dördüncü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise beşinci sırada yer aldı.

Sıralama şu şekilde oldu.

Mansur Yavaş (5.4)

Ekrem İmamoğlu (4.7)

Recep Tayyip Erdoğan (4.2)

Meral Akşener (4.0)

Süleyman Soylu (3.6)

Tunç Soyer (3.5)

Devlet Bahçeli (3.4)

Kemal Kılıçdaroğlu (3.3)

Özlem Çerçioğlu (2.8)

Selahattin Demirtaş (2.3)

Ali Babacan (2.2)

Ahmet Davutoğlu (2.1)

Temel Karamollaoğlu (2.0)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.