Emniyet Genel Müdürü Denetim İçin Kırşehir'deydi

ASAYİŞ 30.07.2020 - 19:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Emniyet Genel Müdürü Denetim İçin Kırşehir'deydi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Kırşehir sınırları içerisindeki uygulama noktalarında yapılan denetimleri yerinde inceledi.

İlk olarak Kırşehir-Kırıkkale karayolu Hamit Köyü mevkiinde yer alan uygulama noktasını ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, daha sonra Kırşehir Açık Cezaevi mevkiinde yer alan kontrol noktasını Vali İbrahim Akın ile birlikte ziyaret ederek denetimler hakkında bilgiler aldılar ve yolculuk yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.     Sürücülerden kurallara uyma konusuna hassasiyet göstermelerini rica ederek araçlarda bulunan çocuklara içinde kırmızı düdük, trafikle ilgili broşürler ve çeşitli materyaller bulunan çanta hediye eden Vali ve Emniyet Genel Müdürü, vatandaşları Koronavirüs tedbirlerine uymaya davet etti.     Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, “Bayram tatili boyunca insanlarımızın güvenli bir ortamda yolculuk yapmaları, trafik kazalarını en aza indirmek ve dolayısıyla can ve mal kaybını da en az seviyede tutmak amacıyla gereken bütün tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere sağ salim varması için hem Emniyet Genel Müdürlüğümüz hem de Jandarma Genel Komutanlığımız bütün imkânlarını seferber etmiş durumda. Bayram boyunca etkin ve yoğun bir denetim uygulaması gerçekleştireceğiz. Hız limitine uyulması, emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması, trafik kurallarına uyulması konusunda duyarlı olunmasını vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Ayrıca sahada görev yapan bütün emniyet ve jandarma teşkilatı personelimize kolaylıklar diliyor, vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum.” dedi.     Vali İbrahim Akın ise, “Bilindiği gibi, her bayramda yollarda trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Koronavirüsle mücadelede maske, mesafe, temizlik gibi tedbirler nasıl önemliyse, trafik kazalarından korunmada da trafik kurallarına uymak o kadar önemlidir. Trafik kazalarında son yıllarda hatalı şerit değiştirmenin öne çıktığı görülmektedir. Şerit ihlali konusunda mutlaka duyarlı olmak zorundayız. Trafik kazalarının en aza indirilmesi hatta hiç kaza olmaması, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması adına ciddi denetimler yapılmaktadır. İlimizde de bayram boyunca denetimleri sıklaştıracağız. Sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı varacağı yere sağ salim gitmesini sağlayarak sevdiklerine kavuşmasını sağlamaktır. Ayrıca, bayramda yapılacak olan bayramlaşma ziyaretlerinde de lütfen Koronavirüse karşı tedbirlerimizi alalım. Bu vesileyle, bütün Kırşehirli hemşerilerimizin ve milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyor, kazasız belasız yolculuklar diliyorum.” şeklinde konuştu.  
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Kırşehir sınırları içerisindeki uygulama noktalarında yapılan denetimleri yerinde inceledi.

İlk olarak Kırşehir-Kırıkkale karayolu Hamit Köyü mevkiinde yer alan uygulama noktasını ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, daha sonra Kırşehir Açık Cezaevi mevkiinde yer alan kontrol noktasını Vali İbrahim Akın ile birlikte ziyaret ederek denetimler hakkında bilgiler aldılar ve yolculuk yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.

 

 

Sürücülerden kurallara uyma konusuna hassasiyet göstermelerini rica ederek araçlarda bulunan çocuklara içinde kırmızı düdük, trafikle ilgili broşürler ve çeşitli materyaller bulunan çanta hediye eden Vali ve Emniyet Genel Müdürü, vatandaşları Koronavirüs tedbirlerine uymaya davet etti.

 

 

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, “Bayram tatili boyunca insanlarımızın güvenli bir ortamda yolculuk yapmaları, trafik kazalarını en aza indirmek ve dolayısıyla can ve mal kaybını da en az seviyede tutmak amacıyla gereken bütün tedbirleri almış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere sağ salim varması için hem Emniyet Genel Müdürlüğümüz hem de Jandarma Genel Komutanlığımız bütün imkânlarını seferber etmiş durumda. Bayram boyunca etkin ve yoğun bir denetim uygulaması gerçekleştireceğiz. Hız limitine uyulması, emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması, trafik kurallarına uyulması konusunda duyarlı olunmasını vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Ayrıca sahada görev yapan bütün emniyet ve jandarma teşkilatı personelimize kolaylıklar diliyor, vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum.” dedi.

 

 

Vali İbrahim Akın ise, “Bilindiği gibi, her bayramda yollarda trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Koronavirüsle mücadelede maske, mesafe, temizlik gibi tedbirler nasıl önemliyse, trafik kazalarından korunmada da trafik kurallarına uymak o kadar önemlidir. Trafik kazalarında son yıllarda hatalı şerit değiştirmenin öne çıktığı görülmektedir. Şerit ihlali konusunda mutlaka duyarlı olmak zorundayız. Trafik kazalarının en aza indirilmesi hatta hiç kaza olmaması, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması adına ciddi denetimler yapılmaktadır. İlimizde de bayram boyunca denetimleri sıklaştıracağız. Sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızı varacağı yere sağ salim gitmesini sağlayarak sevdiklerine kavuşmasını sağlamaktır. Ayrıca, bayramda yapılacak olan bayramlaşma ziyaretlerinde de lütfen Koronavirüse karşı tedbirlerimizi alalım. Bu vesileyle, bütün Kırşehirli hemşerilerimizin ve milletimizin Kurban bayramını tebrik ediyor, kazasız belasız yolculuklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.