EMITT Fuarı'nda Kırşehir'e Ödül

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2017 - 17:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

EMITT Fuarı'nda Kırşehir'e Ödül

Bu yıl 21. düzenlenen EMITT Fuarında Kırşehir standına "En Başarılı Fuar Promosyonu" ödülü Vali Necati Şentürk’e takdim edildi.   Kırşehir türkülerinin seslendirildiği, misafirlere yöresel ürünlerin ikram edildiği, Onyx hediyelik eşya, Kaman Cevizi mamüllerinin satışının yapıldığı ve ilimizin tarihi ve kültürel değerlerinin de yer aldığı standımız, EMITT yetkilileri tarafından " En Başarılı Fuar Promosyonu" ödülüne layık görüldü.   Her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Kırşehir'in en iyi şekilde tanıtılması için açılan standımızın ödüle layık görülmesi ile ilgili konuşan Vali Necati Şentürk, standımıza layık görülen bu ödülle Kırşehir’in EMİTT’teki başarısının kanıtlandığını söyledi. EMITT'in ve bunun gibi etkinliklerin Kırşehir’i tantmak adına büyük önem taşıdığını belirten Vali Şentürk, “26 Ocak 2017 tarihinde başlayan EMİTT tüm hızıyla devam etmektedir. Fuar, ilimiz adına başarılı bir şekilde geçiyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz sene de standımız "En Etkin Tanıtım Ödülü"ne layık görülmüştü. Böylelikle ilimizin EMİTT’teki başarısı kanıtlanmış oldu. Burada, standımıza gelen hemşerilerimizi ve bütün misafirleri en güzel şekilde ağırlıyoruz. Bizzat benim ve Belediye Başkan Vekilimizin de katıldığı standımızda şehrimizin tarihî, kültürel ve tüm değerlerini fuar süresince en iyi şekilde tanıtılıyor. Standımızda ilimizi anlatan broşür, tanıtım materyalleri ve diğer görsel ögelerin dağıtılmasına önem verdik. Gurbette yaşayan hemşerilerimizin sılaya özlemini, onlara sıcak bir ortam sunara gidermeye çalışıyoruz. Standımız fuardaki en çok ilgi gören stand oldu. Standımızdaki etkinliklerle Kırşehir'in her kesim tarafından tanınmasını hedefledik. Standın açılmasında ve bu ödüle layık görülmesinde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bu yıl 21. düzenlenen EMITT Fuarında Kırşehir standına "En Başarılı Fuar Promosyonu" ödülü Vali Necati Şentürk’e takdim edildi.

 

Kırşehir türkülerinin seslendirildiği, misafirlere yöresel ürünlerin ikram edildiği, Onyx hediyelik eşya, Kaman Cevizi mamüllerinin satışının yapıldığı ve ilimizin tarihi ve kültürel değerlerinin de yer aldığı standımız, EMITT yetkilileri tarafından " En Başarılı Fuar Promosyonu" ödülüne layık görüldü.

 

Her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Kırşehir'in en iyi şekilde tanıtılması için açılan standımızın ödüle layık görülmesi ile ilgili konuşan Vali Necati Şentürk, standımıza layık görülen bu ödülle Kırşehir’in EMİTT’teki başarısının kanıtlandığını söyledi.

EMITT'in ve bunun gibi etkinliklerin Kırşehir’i tantmak adına büyük önem taşıdığını belirten Vali Şentürk, “26 Ocak 2017 tarihinde başlayan EMİTT tüm hızıyla devam etmektedir. Fuar, ilimiz adına başarılı bir şekilde geçiyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz sene de standımız "En Etkin Tanıtım Ödülü"ne layık görülmüştü. Böylelikle ilimizin EMİTT’teki başarısı kanıtlanmış oldu. Burada, standımıza gelen hemşerilerimizi ve bütün misafirleri en güzel şekilde ağırlıyoruz. Bizzat benim ve Belediye Başkan Vekilimizin de katıldığı standımızda şehrimizin tarihî, kültürel ve tüm değerlerini fuar süresince en iyi şekilde tanıtılıyor. Standımızda ilimizi anlatan broşür, tanıtım materyalleri ve diğer görsel ögelerin dağıtılmasına önem verdik. Gurbette yaşayan hemşerilerimizin sılaya özlemini, onlara sıcak bir ortam sunara gidermeye çalışıyoruz. Standımız fuardaki en çok ilgi gören stand oldu. Standımızdaki etkinliklerle Kırşehir'in her kesim tarafından tanınmasını hedefledik. Standın açılmasında ve bu ödüle layık görülmesinde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.