Emel Taşçıoğlu'nun Annesi Vefat Etti

SANAT 23.01.2021 - 14:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Emel Taşçıoğlu'nun Annesi Vefat Etti

Türk Halk Müziğinin en önemli sanatçılarından Emel Taşçıoğlu'nun annesi Maniye Güney vefat etti.

Henüz küçük yaşlarda babası ile birlikte sahne alan ve Türk Halk Müziği severlerin gönlünü kazanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Taşçıoğlu'nun annesi Maviye Gül 78 yaşında hayatını kaybetti.Geçtiğimiz yıl ise  sanatçı olan ve Mucur'da ikamet eden 85 yaşındaki babası Ertuğrul Güney'i kaybeden Emel Taşçıoğlu bu kez de annesinin vefatı ile  birlikte yasa boğuldu.     GÜLŞEN KUTLU'DAN TAZİYE MESAJI   Emel Taşçıoğlu'na ilk taziye mesajı en yakın arkadaşı Gülşen Kutlu'dan geldi.Kutlu sosyal medya hesabından , '' Kıymetli arkadaşım Emel Taşçıoğlu'nun annesi MAVİŞ teyzemiz HAKKIN rahmetine kavuştu. Üzüntümü siz dostlarla paylaşırken Canım bacım Emelime yıllarca birlikte çalıştığımız kıymetli arkadaşım Ertuğrul Güney'e ve tüm ailesine başsağlığı dilerim Allah rahmet eylesin mekanı makamı cennet olsun ...'' mesajını paylaştı. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Türk Halk Müziğinin en önemli sanatçılarından Emel Taşçıoğlu'nun annesi Maniye Güney vefat etti.

Henüz küçük yaşlarda babası ile birlikte sahne alan ve Türk Halk Müziği severlerin gönlünü kazanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Emel Taşçıoğlu'nun annesi Maviye Gül 78 yaşında hayatını kaybetti.Geçtiğimiz yıl ise  sanatçı olan ve Mucur'da ikamet eden 85 yaşındaki babası Ertuğrul Güney'i kaybeden Emel Taşçıoğlu bu kez de annesinin vefatı ile  birlikte yasa boğuldu.

 

 

GÜLŞEN KUTLU'DAN TAZİYE MESAJI

 

Emel Taşçıoğlu'na ilk taziye mesajı en yakın arkadaşı Gülşen Kutlu'dan geldi.Kutlu sosyal medya hesabından , '' Kıymetli arkadaşım Emel Taşçıoğlu'nun annesi MAVİŞ teyzemiz HAKKIN rahmetine kavuştu. Üzüntümü siz dostlarla paylaşırken Canım bacım Emelime yıllarca birlikte çalıştığımız kıymetli arkadaşım Ertuğrul Güney'e ve tüm ailesine başsağlığı dilerim Allah rahmet eylesin mekanı makamı cennet olsun ...'' mesajını paylaştı.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.