Eli Silah Tutan Suriyelileri Cepheye Gönderelim

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2016 - 15:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eli Silah Tutan Suriyelileri Cepheye Gönderelim

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'de ki operasyonları devam ederken, savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen suriyeli gençler Florya sahilinde parti düzenliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri , Türkmen ve Arap birliklerinden oluşan Özgür Suriye Ordusu ile birlikte DAEŞ ve YPG ile mücadele için Suriye'de ki operasyonlarına devam ederken, savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen ve çoğu genç erkeklerden oluşan Suriyeliler, Florya sahilinde parti düzenliyor.Burada bulunan Türk vatandaşları ise bu görüntü karşısında hayret ederken, Türk Askerinin Suriye'de göğüs göğüse çarpışırken, Suriyelilerin Florya Sahilinde eğlenmesi üzerine, ''Eli silah tutanları cepheye gönderelim, kendi ülkelerinde savaşsınlar'' yorumunda bulundular. İŞTE PARTİ YAPAN SURİYELİLER
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'de ki operasyonları devam ederken, savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen suriyeli gençler Florya sahilinde parti düzenliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri , Türkmen ve Arap birliklerinden oluşan Özgür Suriye Ordusu ile birlikte DAEŞ ve YPG ile mücadele için Suriye'de ki operasyonlarına devam ederken, savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen ve çoğu genç erkeklerden oluşan Suriyeliler, Florya sahilinde parti düzenliyor.Burada bulunan Türk vatandaşları ise bu görüntü karşısında hayret ederken, Türk Askerinin Suriye'de göğüs göğüse çarpışırken, Suriyelilerin Florya Sahilinde eğlenmesi üzerine, ''Eli silah tutanları cepheye gönderelim, kendi ülkelerinde savaşsınlar'' yorumunda bulundular. İŞTE PARTİ YAPAN SURİYELİLER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.