Eli Silah Tutan Suriyeli Erkekler , ÖSO'ya Katılsın ve Savaşsın

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2018 - 10:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eli Silah Tutan Suriyeli Erkekler , ÖSO'ya Katılsın ve Savaşsın

Türkiye'de eli silah tutan ve yan gelip yatan tüm Suriyeli erkeklere sesleniyorum ! Nasıl Türkmenler ve Araplardan hatta Türkiye'den de birçok gönüllüden oluşan Özgür Suriye Ordusu Kahraman Mehmetçikle birlikte Aslanlar gibi çarpışıyorsa , siz de gidin ülkenizin geleceği ve özgürlüğü için gidip ÖSO saflarında aslanlar gibi çarpışın ! Florya sahillerinde altınızda şortla , ''Suriye , Suriye'' diye bağıracağınıza , gidin Suriye'nin dağlarında ''Suriye, Suriye'' diyerek can verin ! Sahilde , parkta , yolda kadınlara bakana kadar gidin de ülkenizdeki kadınların ırzına geçenlere karşı mücadele edin ! Eline nargile alıp, yan gelip yatana kadar , ülken ne hale gelmiş arkana dönüp de bir bak ! Nasıl olsa , Türkiye tüm imkanlarınızı sağlamıyor mu ? Kamplarda bütün ailenize Türkiye bakmıyor mu ? Çocuklarınızın mamalarını yiyerek, çocuk yapma derdine düşene kadar ülkenizde emperyalist bombalar altında ölen çocuklarınızın derdine düşün ! Nasıl olsa Türkiye bakıyor, evimizi de yapıp verecek diyerek işin kolayına kaçmak yerine , Türk Askeri benim ülkemin özgürlüğü için savaşıyor diyerek gidip ÖSO'ya katılsana ! *** Türk Ordusu'na gönüllü olarak başvurduğunuz zaman reddedilir.Seferberlik gibi ihtiyaç duyulduğu takdirde ise tüm eli silah tutan erkekler orduya çağrılır. Bütün Türk Milletinin evlatları da hazırolda emri bekler ve koşa koşa vatanı, namusu ve özgürlüğü için savaşır ve şehit olur. Hani bazıları bahane ediyor ya , ''Suriyeliler başvursa da alınmıyorlar zaten '' diye ! Artık Bahane de yok ! ÖSO Var ! ÖSO'da sadece Türkmenler ve araplar da yok Türkiye'den birçok gönüllü ÖSO saflarında savaşıyor. Benim dağ gibi mehmetçiklerim ülkelerinin geleceği için bir bir toprağa düşüyor. Türkiye'de ekmek elden su gölden yan gelip yatan tüm eli silah tutan Suriyeli Erkekler ! Gidin ve Özgür Suriye için Erkekler gibi savaşın !  
Türkiye'de eli silah tutan ve yan gelip yatan tüm Suriyeli erkeklere sesleniyorum ! Nasıl Türkmenler ve Araplardan hatta Türkiye'den de birçok gönüllüden oluşan Özgür Suriye Ordusu Kahraman Mehmetçikle birlikte Aslanlar gibi çarpışıyorsa , siz de gidin ülkenizin geleceği ve özgürlüğü için gidip ÖSO saflarında aslanlar gibi çarpışın ! Florya sahillerinde altınızda şortla , ''Suriye , Suriye'' diye bağıracağınıza , gidin Suriye'nin dağlarında ''Suriye, Suriye'' diyerek can verin ! Sahilde , parkta , yolda kadınlara bakana kadar gidin de ülkenizdeki kadınların ırzına geçenlere karşı mücadele edin ! Eline nargile alıp, yan gelip yatana kadar , ülken ne hale gelmiş arkana dönüp de bir bak ! Nasıl olsa , Türkiye tüm imkanlarınızı sağlamıyor mu ? Kamplarda bütün ailenize Türkiye bakmıyor mu ? Çocuklarınızın mamalarını yiyerek, çocuk yapma derdine düşene kadar ülkenizde emperyalist bombalar altında ölen çocuklarınızın derdine düşün ! Nasıl olsa Türkiye bakıyor, evimizi de yapıp verecek diyerek işin kolayına kaçmak yerine , Türk Askeri benim ülkemin özgürlüğü için savaşıyor diyerek gidip ÖSO'ya katılsana !

***

Türk Ordusu'na gönüllü olarak başvurduğunuz zaman reddedilir.Seferberlik gibi ihtiyaç duyulduğu takdirde ise tüm eli silah tutan erkekler orduya çağrılır. Bütün Türk Milletinin evlatları da hazırolda emri bekler ve koşa koşa vatanı, namusu ve özgürlüğü için savaşır ve şehit olur. Hani bazıları bahane ediyor ya , ''Suriyeliler başvursa da alınmıyorlar zaten '' diye ! Artık Bahane de yok ! ÖSO Var ! ÖSO'da sadece Türkmenler ve araplar da yok Türkiye'den birçok gönüllü ÖSO saflarında savaşıyor. Benim dağ gibi mehmetçiklerim ülkelerinin geleceği için bir bir toprağa düşüyor. Türkiye'de ekmek elden su gölden yan gelip yatan tüm eli silah tutan Suriyeli Erkekler ! Gidin ve Özgür Suriye için Erkekler gibi savaşın !  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.