Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Bir Evi Küle Çevirdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2019 - 20:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Bir Evi Küle Çevirdi

Kırşehir'de elektrik kontağında çıkan yangın bir evi küle çevirdi. Edinilen bilgiye göre Bağbaşı Mahalle üçgöz mevkiinde bir ailenin ikamet ettiği evde elektrik kontağında çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı.Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken yanan ev küle döndü.İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken olayla ilgili inceleme başlatıldı. Fahrettin Toker

Kırşehir'de elektrik kontağında çıkan yangın bir evi küle çevirdi.

Edinilen bilgiye göre Bağbaşı Mahalle üçgöz mevkiinde bir ailenin ikamet ettiği evde elektrik kontağında çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve tüm evi sardı.Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken yanan ev küle döndü.İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Fahrettin Toker

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.