Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

YAŞAM 13.01.2021 - 23:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi

Kırşehir'de son günlerde sık sık yaşanan elektrik kesintisi vatandaşları bezdirdi.

Şehir merkezinde bazı mahallelerde son günlerde elektrik kesintilerinde artış yaşanıyor.Özellikle kış mevsiminde ve uzaktan eğitimin yapıldığı bir dönemde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor.Birçok ev doğalgaz ile ısındığı için elektrik kesintisi nedeniyle kombiler çalışmıyor ayrıca uzktan eğitim alan birçok öğrenci de derslerine katılamıyor.   MUHATAP BULAMIYORUZ   Gazetemize ulaşan bir vatandaş , ''Kervansaray Mahallesi Boztepe Caddesi nde oturuyoruz. İki gündür düzensiz elektrik kesintisi yüzünden Perişan olduk. Bugün ikinci günü olmasına rağmen öğlen giden elektriğimiz hala gelmedi. İşin kötü tarafı hiçbir yetkili ulaşamıyoruz ve çağrı merkezi sürekli meşgul ne bir bilgilendirme yapılıyor ne de arızalar gideriliyor. Dışarıda Sokak lambaları yanıyor evde elektrik yok. Abonelik ve fatura işlemleri ile ilgili ayrı bir çağrı merkezi var ancak arıza ve sıkıntılarla ilgili çağrı merkezi meşgul aynı çağrı merkezi şikayet kabul etmiyor. Yüksek yüksek faturaları ödüyoruz,  herhangi bir problem olmuyor arızaya gelince maalesef muhatap da bulamıyoruz.   MEDAŞ BİZDEN ALDIĞI FAHİŞ FATURALARIN HAKKINI VERSİN   Bir başka vatandaş ise , '' Yazın olsa belki bu kadar problem olmaz ama kardeşim kış günü elektrik kesintisi de nedir.Hangi yüzyılda hangi tarihte yaşıyoruz.Yıl olmuş 2021 millet elektriğini yerin altına çekmiş biz daha elektrik kesintileri ile uğraşıyoruz.Çoluk çocuk hasta olduğunda bunun hesabını kim verecek.Biz fazla fazla faturalarımızı ödüyorsak medaş verdiği hizmetin hakkını verecek.O Konyadaki şirketin sahipleri müdürleri gelsin de soğukta otursun bakalım oturuyor mu ? '' ifadelerini kullandı.   EV EŞYALARIMIZ BOZULUYOR   Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ev aletlerinin bozulduğunu belirten bir başka vatandaş ise , '' Sık sık elektrikler gittiği için ev eşyalarımız da bozuluyor.Kesint yüzünden zararı karşılamak istediğimizde ise bin dereden su getiriyorlar.Vermemek için kırk takla atıyorlar.Bir kez kesinti yüzünden bozulan ev eşyamı bizim orada planlı bir kesintimiz olmadı diyerek parasını ödemediler.Devlet buna bir müdahale etmeli artık.Sırtımızdan tonla para kazanıyorlar adamakıllı bir alt yapı yapsınlar.Kırşehir'deki Medaş alt yapısı eski olduğu için sık sık arız veriyormuş.'' dedi.
Kırşehir'de son günlerde sık sık yaşanan elektrik kesintisi vatandaşları bezdirdi.

Şehir merkezinde bazı mahallelerde son günlerde elektrik kesintilerinde artış yaşanıyor.Özellikle kış mevsiminde ve uzaktan eğitimin yapıldığı bir dönemde yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor.Birçok ev doğalgaz ile ısındığı için elektrik kesintisi nedeniyle kombiler çalışmıyor ayrıca uzktan eğitim alan birçok öğrenci de derslerine katılamıyor.

 

MUHATAP BULAMIYORUZ

 

Gazetemize ulaşan bir vatandaş , ''Kervansaray Mahallesi Boztepe Caddesi nde oturuyoruz. İki gündür düzensiz elektrik kesintisi yüzünden Perişan olduk. Bugün ikinci günü olmasına rağmen öğlen giden elektriğimiz hala gelmedi. İşin kötü tarafı hiçbir yetkili ulaşamıyoruz ve çağrı merkezi sürekli meşgul ne bir bilgilendirme yapılıyor ne de arızalar gideriliyor. Dışarıda Sokak lambaları yanıyor evde elektrik yok. Abonelik ve fatura işlemleri ile ilgili ayrı bir çağrı merkezi var ancak arıza ve sıkıntılarla ilgili çağrı merkezi meşgul aynı çağrı merkezi şikayet kabul etmiyor. Yüksek yüksek faturaları ödüyoruz,  herhangi bir problem olmuyor arızaya gelince maalesef muhatap da bulamıyoruz.

 

MEDAŞ BİZDEN ALDIĞI FAHİŞ FATURALARIN HAKKINI VERSİN

 

Bir başka vatandaş ise , '' Yazın olsa belki bu kadar problem olmaz ama kardeşim kış günü elektrik kesintisi de nedir.Hangi yüzyılda hangi tarihte yaşıyoruz.Yıl olmuş 2021 millet elektriğini yerin altına çekmiş biz daha elektrik kesintileri ile uğraşıyoruz.Çoluk çocuk hasta olduğunda bunun hesabını kim verecek.Biz fazla fazla faturalarımızı ödüyorsak medaş verdiği hizmetin hakkını verecek.O Konyadaki şirketin sahipleri müdürleri gelsin de soğukta otursun bakalım oturuyor mu ? '' ifadelerini kullandı.

 

EV EŞYALARIMIZ BOZULUYOR

 

Yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle ev aletlerinin bozulduğunu belirten bir başka vatandaş ise , '' Sık sık elektrikler gittiği için ev eşyalarımız da bozuluyor.Kesint yüzünden zararı karşılamak istediğimizde ise bin dereden su getiriyorlar.Vermemek için kırk takla atıyorlar.Bir kez kesinti yüzünden bozulan ev eşyamı bizim orada planlı bir kesintimiz olmadı diyerek parasını ödemediler.Devlet buna bir müdahale etmeli artık.Sırtımızdan tonla para kazanıyorlar adamakıllı bir alt yapı yapsınlar.Kırşehir'deki Medaş alt yapısı eski olduğu için sık sık arız veriyormuş.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.