Elektrik Kesintileri Sonrası MEDAŞ'tan Yatırım Kararı

YAŞAM 20.05.2021 - 21:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elektrik Kesintileri Sonrası MEDAŞ'tan Yatırım Kararı

Kırşehir'de sık sık yaşanan elektrik kesintileri sonrası MEDAŞ yatırım kararı aldı.

Kırşehir’de geçtiğimiz yıllarda yaşanan hava şartlarından etkilenen ve ekonomik ömrünü dolduran elektrik şebekesi ve enerji nakil hatlarının yenilenmesi için çalışmalarını başlatan MEDAŞ, Toklumen, Uzunali Uşağı ve Karaduraklı Köylerine enerji veren Yeşilli Kök ve Toklumen arası Enerji Nakil Hattını yenileme işini Mayıs ayı içerisinde tamamlayacak. MEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, pandemi dönemine rağmen planlanan yatırımların gerçekleştiği ve 2021 yılı içerisinde tamamlayacak.   MERKEZE YENİ TRAFOLAR Ayrıca şehir merkezinde alt yapının yetersiz kalması nedeniyle ek trafo projeleri için çalışmaların başlatıldığı da öğrenildi.Proje kapsamında özellikle kesintilerin arttığı mahallelerde trafo sayıları artırılacak.
Kırşehir'de sık sık yaşanan elektrik kesintileri sonrası MEDAŞ yatırım kararı aldı.

Kırşehir’de geçtiğimiz yıllarda yaşanan hava şartlarından etkilenen ve ekonomik ömrünü dolduran elektrik şebekesi ve enerji nakil hatlarının yenilenmesi için çalışmalarını başlatan MEDAŞ, Toklumen, Uzunali Uşağı ve Karaduraklı Köylerine enerji veren Yeşilli Kök ve Toklumen arası Enerji Nakil Hattını yenileme işini Mayıs ayı içerisinde tamamlayacak. MEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, pandemi dönemine rağmen planlanan yatırımların gerçekleştiği ve 2021 yılı içerisinde tamamlayacak.

 

MERKEZE YENİ TRAFOLAR

Ayrıca şehir merkezinde alt yapının yetersiz kalması nedeniyle ek trafo projeleri için çalışmaların başlatıldığı da öğrenildi.Proje kapsamında özellikle kesintilerin arttığı mahallelerde trafo sayıları artırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.