Elektrik Faturalarındaki ''Yanlışa'' Dikkat

YAŞAM 17.02.2022 - 21:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elektrik Faturalarındaki ''Yanlışa'' Dikkat

Faturalarındaki detayları inceleyen vatandaşlar oturdukları evin faturada mesken değil ticrethane olarak geçtiğini farketti.

Elektrik faturalarındaki artış ile birlikte canı yanan vatandaş faturalarını daha çok incelemeye başladı.Faturalarının fahiş zam ile birlikte kabarık gelmesinden şikayetçi olan vatandaşların bazıları faturalarında mesken yerine ticarethane yazdığını farketti.Bilindiği üzere ticarethane niteliği taşıyan yerlerin kullanım bedeli meskenlere göre daha fazla ve haliyle faturalar da daha kabarık geliyor.   ''PAYLAŞIRSANIZ BİRÇOK KİŞİ FARKINA VARIR'' Gazetemize ulaşan bir vatandaş oturduğu evin faturasını paylaşarak , '' Size gönderdiğim ev elektrik faturam ama şimdiye kadar fark etmedim ticarethane olarak gözüküyor. Şimdiye kadar elektrik faturam çok yüksek gelmediği için fark etmedim ve benim gibi olan birçok kişi varmış bunu bugün elektrik kurumuna gidince öğrendim.Hatta orada bir beyefendi ile karşılaştık benim faturam 435 lira 153 kilovat harcamışım. Beyefendinin faturası da 450 lira o da faturası yüksek gelince fark etmiş.Benim gibi birçok kişi varmış şu son 2 ayda bu konu ile ilgili şikayette bulunan.Bu faturayı paylaşırsanız sevinirim en azından bizim gibi olan birçok kişi farkına varır'' ifadelerini kullandı.   İŞTE O FATURA :  
Faturalarındaki detayları inceleyen vatandaşlar oturdukları evin faturada mesken değil ticrethane olarak geçtiğini farketti.

Elektrik faturalarındaki artış ile birlikte canı yanan vatandaş faturalarını daha çok incelemeye başladı.Faturalarının fahiş zam ile birlikte kabarık gelmesinden şikayetçi olan vatandaşların bazıları faturalarında mesken yerine ticarethane yazdığını farketti.Bilindiği üzere ticarethane niteliği taşıyan yerlerin kullanım bedeli meskenlere göre daha fazla ve haliyle faturalar da daha kabarık geliyor.

 

''PAYLAŞIRSANIZ BİRÇOK KİŞİ FARKINA VARIR''

Gazetemize ulaşan bir vatandaş oturduğu evin faturasını paylaşarak , '' Size gönderdiğim ev elektrik faturam ama şimdiye kadar fark etmedim ticarethane olarak gözüküyor. Şimdiye kadar elektrik faturam çok yüksek gelmediği için fark etmedim ve benim gibi olan birçok kişi varmış bunu bugün elektrik kurumuna gidince öğrendim.Hatta orada bir beyefendi ile karşılaştık benim faturam 435 lira 153 kilovat harcamışım. Beyefendinin faturası da 450 lira o da faturası yüksek gelince fark etmiş.Benim gibi birçok kişi varmış şu son 2 ayda bu konu ile ilgili şikayette bulunan.Bu faturayı paylaşırsanız sevinirim en azından bizim gibi olan birçok kişi farkına varır'' ifadelerini kullandı.

 

İŞTE O FATURA :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.