Elazığ Fatihi Kırşehir

SPOR 23.12.2020 - 19:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Elazığ Fatihi Kırşehir

2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor sezonun en gollü maçında deplasmanda TY Elazığspo'u 5-3 mağlup etmeyi başardı.

Haftasonu Rize deplasmanındaki erteleme maçında Pazarspor'a konuk olan ve 1-1'lik skorla sahadan ayrılan Kırşehir Belediyespor , Kırşehir'e dönmeden bugün oynanan maç için Elazığ'a geçti.     Doğukent Stadında oynanan karşılaşmada TY Elazığspor'a konuk olan yeşil beyazlılar sahadan 5-3'lük galibiyetle ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.Sezonun en gollü maçında 3 puanı hanesine yazdıran ekibimiz puanını da 29'a yükselterek 4. sıradaki yerini korudu.     Kırşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren goller 11. Dakikada Mehmet, 19. Dakikada Ahmet, 78 ve 90. Dakikalarda Hakan ile 80. Dakikada Üstün’den gelirken, TY Elazığspour'un golleri 9. Dakikada Cengizhan, 30. ve 86. Dakikalarda Ömer Yıldız’dan geldi.   Kırşehir Belediyespor'da gelenekselleşen galibiyet pozu  
2. lig kırmızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor sezonun en gollü maçında deplasmanda TY Elazığspo'u 5-3 mağlup etmeyi başardı.

Haftasonu Rize deplasmanındaki erteleme maçında Pazarspor'a konuk olan ve 1-1'lik skorla sahadan ayrılan Kırşehir Belediyespor , Kırşehir'e dönmeden bugün oynanan maç için Elazığ'a geçti.

 

 

Doğukent Stadında oynanan karşılaşmada TY Elazığspor'a konuk olan yeşil beyazlılar sahadan 5-3'lük galibiyetle ayrılarak büyük bir başarıya imza attı.Sezonun en gollü maçında 3 puanı hanesine yazdıran ekibimiz puanını da 29'a yükselterek 4. sıradaki yerini korudu.

 

 

Kırşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren goller 11. Dakikada Mehmet, 19. Dakikada Ahmet, 78 ve 90. Dakikalarda Hakan ile 80. Dakikada Üstün’den gelirken, TY Elazığspour'un golleri 9. Dakikada Cengizhan, 30. ve 86. Dakikalarda Ömer Yıldız’dan geldi.

 

Kırşehir Belediyespor'da gelenekselleşen galibiyet pozu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.