Ekmek Parası İçin Çalışıyordu Feci Kazada Can Verdi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2019 - 09:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekmek Parası İçin Çalışıyordu Feci Kazada Can Verdi

Kırşehir'de meydana gelen kazada 23 yaşındaki kurye Salman Kaplan yaşamını yitirdi. Olay otobüs terminali yakınlarında ki benzinlik önünde meydana geldi.Seyir halinde otomobil, şehir merkezinde moto kurye olarak çalışan Salman Kaplan'a (23) çarptı.Çarpmanın etkisiyle savrulan genç ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Özellikle baş kısmından darbe aldığı tespit edilen Kaplan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ,acı haber sonrası Salman Kaplan'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Kırşehir'de meydana gelen kazada 23 yaşındaki kurye Salman Kaplan yaşamını yitirdi.

Olay otobüs terminali yakınlarında ki benzinlik önünde meydana geldi.Seyir halinde otomobil, şehir merkezinde moto kurye olarak çalışan Salman Kaplan'a (23) çarptı.Çarpmanın etkisiyle savrulan genç ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Özellikle baş kısmından darbe aldığı tespit edilen Kaplan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ,acı haber sonrası Salman Kaplan'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.