Ekicioğlu Yıllardır Görmezden Gelinen Yol İçin Çalışmaları Başlattı

GÜNDEM 26.08.2020 - 22:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu Yıllardır Görmezden Gelinen Yol İçin Çalışmaları Başlattı

Kırşehir Belediyesi , Uzun yıllardır kaderine terk edilen Basın Anıtı ve Hacıbektaş Bulvarı için asfalt ve üst yapı çalışmalarını başlattı.

Kırşehir Belediyesi , Uzun yıllardır kaderine terk edilen  Basın Anıtı ve Hacıbektaş Bulvarı için asfalt ve üst yapı çalışmalarını başlattı.     Daha önce Uğur Mumcu Anıtı ve çevresinde ki park ile ilgili düzenleme yapacaklarını açıklayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ” Yıllarca ihmal edilen Basın Anıtı civarı Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı’nın asfalt hazırlık (kazı) çalışmasına başladık ve yerinde inceliyoruz. Her şey daha güzel bir Kırşehir için.'' ifadelerini kullanarak yapımına başlanan yol çalışmasını inceledi.     İnceleme sırasında Ekicioğlu ile sohbet eden vatandaşlar uzun yıllar görmezden gelinen ve ihmal edilen bulvarda üst yapı çalışmasının başlatılmasından dolayı Başkana teşekkür etti.     KILIÇLI KÖPRÜSÜ DE YENİDEN DÜZENLENECEK   Hacıbektaş Bulvarında başlatılan üst yapı çalışmaları ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinde geçmiş olduğu Kılıçlı Köprüsü trafiğe kapatılarak önünde de tören alanı oluşturulacak.Ayrıca köprüde gerekli çalışmalar yapılarak tarihi görüntüsüne tekrar kavuşturulurken trafik akışı da mevcut durumundan daha iyi hale getirilecek.  
Kırşehir Belediyesi , Uzun yıllardır kaderine terk edilen Basın Anıtı ve Hacıbektaş Bulvarı için asfalt ve üst yapı çalışmalarını başlattı.

Kırşehir Belediyesi , Uzun yıllardır kaderine terk edilen  Basın Anıtı ve Hacıbektaş Bulvarı için asfalt ve üst yapı çalışmalarını başlattı.

 

 

Daha önce Uğur Mumcu Anıtı ve çevresinde ki park ile ilgili düzenleme yapacaklarını açıklayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ” Yıllarca ihmal edilen Basın Anıtı civarı Hacı Bektaş-ı Veli Bulvarı’nın asfalt hazırlık (kazı) çalışmasına başladık ve yerinde inceliyoruz. Her şey daha güzel bir Kırşehir için.'' ifadelerini kullanarak yapımına başlanan yol çalışmasını inceledi.

 

 

İnceleme sırasında Ekicioğlu ile sohbet eden vatandaşlar uzun yıllar görmezden gelinen ve ihmal edilen bulvarda üst yapı çalışmasının başlatılmasından dolayı Başkana teşekkür etti.

 

 

KILIÇLI KÖPRÜSÜ DE YENİDEN DÜZENLENECEK

 

Hacıbektaş Bulvarında başlatılan üst yapı çalışmaları ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün Kırşehir’e gelişinde geçmiş olduğu Kılıçlı Köprüsü trafiğe kapatılarak önünde de tören alanı oluşturulacak.Ayrıca köprüde gerekli çalışmalar yapılarak tarihi görüntüsüne tekrar kavuşturulurken trafik akışı da mevcut durumundan daha iyi hale getirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.