Ekicioğlu ve İlhan'dan Çakır ve Altıparmak'a Ziyaret

SİYASET 03.08.2021 - 16:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu ve İlhan'dan Çakır ve Altıparmak'a Ziyaret

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhn Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Eski Vali Ahmet Altıparmak ve Kırşehirliler Vakfı Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

İlimizin yetiştirdiği isimlerin ülkenin farklı kurumlarında bulunmalarının önemine değinen Kırşehir Belediye Başkanı  Ekicioğlu; “Kırşehir’de doğup büyümüş, ilk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamlamış sayısız ismin bugün ülkemizin farklı ilerinde ve kurumlarında görev almalarını Kırşehir açısından çok önemsiyoruz.         İlimizin farklı platformlarda tanıtımı açısından da önem taşıyan bu temsilin merkezi anlamda Kırşehir’e yapılacak olan yatırım ve tanıtım faaliyetlerinde etkin olması gerektiğini düşünüyorum.          Bu kapsamda Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan’la birlikte Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır’ı, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Sevilay Aslan’ı ve Koru Hastanesi Genel Müdürü eski vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında Kırşehir’de yaptığımız çalışmalarla ilgili paylaşımda bulunurken kendilerine de görevlerinde başarılar diledik.          Kırşehir’in tanıtımı ve temsiliyeti noktasında bu tür buluşmaların ve istişarelerin Kırşehir açısından sürdürülmesinin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhn Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Eski Vali Ahmet Altıparmak ve Kırşehirliler Vakfı Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

İlimizin yetiştirdiği isimlerin ülkenin farklı kurumlarında bulunmalarının önemine değinen Kırşehir Belediye Başkanı  Ekicioğlu; “Kırşehir’de doğup büyümüş, ilk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamlamış sayısız ismin bugün ülkemizin farklı ilerinde ve kurumlarında görev almalarını Kırşehir açısından çok önemsiyoruz.

 

 

    İlimizin farklı platformlarda tanıtımı açısından da önem taşıyan bu temsilin merkezi anlamda Kırşehir’e yapılacak olan yatırım ve tanıtım faaliyetlerinde etkin olması gerektiğini düşünüyorum.

 

 

     Bu kapsamda Kırşehir milletvekilimiz Sayın Metin İlhan’la birlikte Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır’ı, Kırşehirliler Vakfı Başkanı Sevilay Aslan’ı ve Koru Hastanesi Genel Müdürü eski vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında Kırşehir’de yaptığımız çalışmalarla ilgili paylaşımda bulunurken kendilerine de görevlerinde başarılar diledik.

 

 

     Kırşehir’in tanıtımı ve temsiliyeti noktasında bu tür buluşmaların ve istişarelerin Kırşehir açısından sürdürülmesinin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.