Ekicioğlu Talep ve Sorunları Yerinde Dinledi

GÜNDEM 29.03.2021 - 19:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu Talep ve Sorunları Yerinde Dinledi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan Cumartesi Pazarını gezerek esnafın ve vatandaşların kandilini kutlayarak sorunlarını dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bu kez de Kırşehir Pazar yerini ziyaret ederek yine esnaf ve vatandaşların problemlerini ve taleplerini yerinde dinledi.     Ekicioğlu konu ile ilgili sosyal medya hesabından , ''Ekonomik kriz içerisinde pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın yaşadığı zorluklar ve Belediyemiz'in yapmış olduğu çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.     Pazar Taksi Durağını da ziyaret eden Ekicioğlu , ''Pazar Taksi Durağı'ndaki esnaflarımızı ve günlük işlerde çalışan emekçi kardeşlerimizi ziyaret ederek talepleri ile ilgili istişarede bulunduk.'' şeklinde konuştu.      
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Aşıkpaşa Mahallesinde bulunan Cumartesi Pazarını gezerek esnafın ve vatandaşların kandilini kutlayarak sorunlarını dinleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu bu kez de Kırşehir Pazar yerini ziyaret ederek yine esnaf ve vatandaşların problemlerini ve taleplerini yerinde dinledi.

 

 

Ekicioğlu konu ile ilgili sosyal medya hesabından , ''Ekonomik kriz içerisinde pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın yaşadığı zorluklar ve Belediyemiz'in yapmış olduğu çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları ilgiden ve desteklerinden dolayı bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Pazar Taksi Durağını da ziyaret eden Ekicioğlu , ''Pazar Taksi Durağı'ndaki esnaflarımızı ve günlük işlerde çalışan emekçi kardeşlerimizi ziyaret ederek talepleri ile ilgili istişarede bulunduk.'' şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.