Ekicioğlu Siyasi Partilere 2 Yıllık Faaliyetlerini Anlattı

GÜNDEM 13.04.2021 - 10:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu Siyasi Partilere 2 Yıllık Faaliyetlerini Anlattı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 2 yıllık faaliyet sunumunu bu kez siyasi partiler için gerçekleştirdi.İYİ Parti İl Bşkanı Müfit Göçen davetli olmalarına rağmen sunum toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP'ye tepki gösterdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yardımcıları ile birlikte Belediye Meclis üyeleri, basın mensupları , sivil toplum kuruluşları ve son olarak da siyasi parti temsilcilerine 2 yıllık faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.     Neşet Ertaş Kültür ve Sanati Merkezinde saat 18:00'de gerçekleştirilen ve Kırşehir'de faaliyet gösteren tüm siyasi partilerin davet edildiği toplantıya , ''CHP , İYİ Parti, Saadet Partisi ,DEVA Partisi, Gelecek Partisi , Yeniden Refeh Partisi, Demokrat Parti, Emep ve TKP il ve ilçe başkanlıklıları düzeyinde katılım gösterdiler.     Cumhur İttifakı olan AK Parti ve MHP ise Kırşehir Belediyesi'nin 2 yıllık faaliyet sunum toplantısına katılmadı.   Siyasi Parti Temsilcileri Kırşehir'e Yapılacak Projeler ve Sorunlar İle İlgili Başkan Ekicioğlu'ya Sorular Yöneltti   İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖÇEN'DEN TEPKİ Davetli olmalarına rağmen Kırşehir Belediyesi'nin faaliyet sunum toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP'ye ilk tepki de İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen'den geldi.Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Göçen,  ''İYİ Parti Kırşehir teşkilatı olarak Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun yaptığı sunuma katıldık. Yapılan çalışmaların sunumunu izledik. Bazı sorular tüm siyasi parti temsilcilerinin önünde soruldu ve cevapları başkan tarafından verildi. Bu arada her zaman memleket sevgisinden, herşeyin iyisini bildiğini iddia edenler maalesef toplantıya katılmamışlardır.'' ifadelerine yer verdi.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu 2 yıllık faaliyet sunumunu bu kez siyasi partiler için gerçekleştirdi.İYİ Parti İl Bşkanı Müfit Göçen davetli olmalarına rağmen sunum toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP'ye tepki gösterdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yardımcıları ile birlikte Belediye Meclis üyeleri, basın mensupları , sivil toplum kuruluşları ve son olarak da siyasi parti temsilcilerine 2 yıllık faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

 

 

Neşet Ertaş Kültür ve Sanati Merkezinde saat 18:00'de gerçekleştirilen ve Kırşehir'de faaliyet gösteren tüm siyasi partilerin davet edildiği toplantıya , ''CHP , İYİ Parti, Saadet Partisi ,DEVA Partisi, Gelecek Partisi , Yeniden Refeh Partisi, Demokrat Parti, Emep ve TKP il ve ilçe başkanlıklıları düzeyinde katılım gösterdiler.

 

 

Cumhur İttifakı olan AK Parti ve MHP ise Kırşehir Belediyesi'nin 2 yıllık faaliyet sunum toplantısına katılmadı.

 

Siyasi Parti Temsilcileri Kırşehir'e Yapılacak Projeler ve Sorunlar İle İlgili Başkan Ekicioğlu'ya Sorular Yöneltti

 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖÇEN'DEN TEPKİ

Davetli olmalarına rağmen Kırşehir Belediyesi'nin faaliyet sunum toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP'ye ilk tepki de İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen'den geldi.Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Göçen,  ''İYİ Parti Kırşehir teşkilatı olarak Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun yaptığı sunuma katıldık. Yapılan çalışmaların sunumunu izledik. Bazı sorular tüm siyasi parti temsilcilerinin önünde soruldu ve cevapları başkan tarafından verildi. Bu arada her zaman memleket sevgisinden, herşeyin iyisini bildiğini iddia edenler maalesef toplantıya katılmamışlardır.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.