Ekicioğlu,''Projelerimiz Üretim ve Kooparatifçiliğe Yönelik''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 08:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu,''Projelerimiz Üretim ve Kooparatifçiliğe Yönelik''

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde CHP'den Kırşehir Belediye Başkanı Adayı olan Selahattin Ekicioğlu önemli açıklamalarda bulundu. CHP Kırşehir Yeni İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Kırşehir Haber Türk'e ziyarette bulunan Başkan Ekicioğlu, sağduyuyu işaret etti.Ekicioğlu, '' Biz bu seçime ; kimseyi kırmadan , kimseyi üzmeden giriyoruz.Seçim çalışmaları sırasında da çatışmadan , kavgadan uzak durarak centilmence bir seçim mücadelesi vereceğiz.Vatandaşlarımızın bana karşı olan teveccühüne ve ilgisine buradan teşekkür etmek istiyorum.Kırşehirliler hizmetin en iyisine ve güzeline layık. ''ÜRETİM VE KOOPARATİFÇİLİĞE YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR'' Kırşehir ile ilgili projeleriniz neler sorusu üzerine Ekicioğlu , '' 20 senedir kaldırım yapıyoruz.Artık buna bir son vermek lazım.Dünya gelişiyor ve değişiyor ama biz hala kaldırımla uğraşıyoruz.Projelerimiz hazırlanıyor.İlerleyen zamanlarda açıklayacağız.Projelerimiz üretim ve kooparatifçiliğe yönelik projeler.Göreve geldiğimiz zaman ''para yok'' diye projeleri falan da ertelemeyeceğiz.Projeleri gerçekleştirmek için gerekli bütün alt yapıyı hazırladık.İnşallah Kırşehir'e güzel ve faydalı hizmetler kazandıracağız.'' açıklamasında bulundu.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde CHP'den Kırşehir Belediye Başkanı Adayı olan Selahattin Ekicioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Kırşehir Yeni İl Başkanı Baran Genç ile birlikte Kırşehir Haber Türk'e ziyarette bulunan Başkan Ekicioğlu, sağduyuyu işaret etti.Ekicioğlu, '' Biz bu seçime ; kimseyi kırmadan , kimseyi üzmeden giriyoruz.Seçim çalışmaları sırasında da çatışmadan , kavgadan uzak durarak centilmence bir seçim mücadelesi vereceğiz.Vatandaşlarımızın bana karşı olan teveccühüne ve ilgisine buradan teşekkür etmek istiyorum.Kırşehirliler hizmetin en iyisine ve güzeline layık.

''ÜRETİM VE KOOPARATİFÇİLİĞE YÖNELİK PROJELERİMİZ VAR''

Kırşehir ile ilgili projeleriniz neler sorusu üzerine Ekicioğlu , '' 20 senedir kaldırım yapıyoruz.Artık buna bir son vermek lazım.Dünya gelişiyor ve değişiyor ama biz hala kaldırımla uğraşıyoruz.Projelerimiz hazırlanıyor.İlerleyen zamanlarda açıklayacağız.Projelerimiz üretim ve kooparatifçiliğe yönelik projeler.Göreve geldiğimiz zaman ''para yok'' diye projeleri falan da ertelemeyeceğiz.Projeleri gerçekleştirmek için gerekli bütün alt yapıyı hazırladık.İnşallah Kırşehir'e güzel ve faydalı hizmetler kazandıracağız.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.