Ekicioğlu'nu Dinlemediler 2 Yıl Kaybettiler

GÜNDEM 12.01.2023 - 10:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu'nu Dinlemediler 2 Yıl Kaybettiler

Millet Bahçesi !   AK Parti’nin en önemli projelerinden birisi !   Her yerde millet bahçeleri yapılıyor.   Milyarlarca lira para harcanıyor.   2 yıl önce Kırşehir’e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kırşehir’e yapılacak Millet Bahçesi için potansiyel bölgeleri inceledi.   Bakan Murat Kurum, Kırşehir’e yapılacak Millet Bahçesi için yer önerisi talep etti.   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kentpark’ın devamı olan ve Terminale kadar uzanan alanı önermişti.   Bakan Murat Kurum, önerilen alanları gezdi ve Üniversitede gerçekleştirilen toplantının ardından Millet Bahçesi’nin Ağbayır olarak bilinen mevkiye yapılacağını bildirdi.   Alınan bu karara bir türlü anlam verilemedi.   Belediye Başkanı Ekicioğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada, kendilerine hazır proje verdiklerini ancak bu önerinin dikkate alınmadığını belirtti.   Ancak aradan geçen sürede Ağbayır’da Millet Bahçesi ile ilgili herhangi bir gelişme de yaşanmadı.   AK Partililer, Kırşehir Belediyesi’ne ait olan ve daha önce Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kullanılan; Ankara-Kayseri Karayolu üzerindeki 25 dönümlük alanı, Millet Bahçesi yapmak için talep ettiler ancak Ekicioğlu, söz konusu alana sosyal tesis inşa edeceklerini belirterek bu talebi kabul etmedi ve  tekrar Doğapark alanını işaret etti.   Öyle ya Mucur’da koskoca bir alana Millet Bahçesi yapılıyorken Kırşehir Millet Bahçesi sadece 25 dönümlük alana yapılamazdı.   Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Kentpark’ın bitiminden başlayarak Terminale kadar uzanan alanının ‘’Millet Bahçesi’’ olacağını açıklamış.   Kendirli, Millet Bahçesi projesinden ötürü Vali ve Belediye Başkanına da teşekkür etmiş.   Yani dönüp dolaşıp; Belediye Başkanının önerdiği alanı Millet Bahçesi yapmaya karar vermişler.   Aradan geçmiş 2 yıl !   Yani en başından kabul edilmiş olsaydı belki de bitmiş olacak bir projeydi.   Seçime giden AK Parti’nin en azından elle tutulur bir projesi olurdu.   Yani AK Parti, kendisine 2 yıl kaybettirmiş oldu.   Hem de CHP’nin önerisini dinlemeyerek.   Hayat ne garip değil mi ?   Ömer Duran  

Millet Bahçesi !

 

AK Parti’nin en önemli projelerinden birisi !

 

Her yerde millet bahçeleri yapılıyor.

 

Milyarlarca lira para harcanıyor.

 

2 yıl önce Kırşehir’e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kırşehir’e yapılacak Millet Bahçesi için potansiyel bölgeleri inceledi.

 

Bakan Murat Kurum, Kırşehir’e yapılacak Millet Bahçesi için yer önerisi talep etti.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kentpark’ın devamı olan ve Terminale kadar uzanan alanı önermişti.

 

Bakan Murat Kurum, önerilen alanları gezdi ve Üniversitede gerçekleştirilen toplantının ardından Millet Bahçesi’nin Ağbayır olarak bilinen mevkiye yapılacağını bildirdi.

 

Alınan bu karara bir türlü anlam verilemedi.

 

Belediye Başkanı Ekicioğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada, kendilerine hazır proje verdiklerini ancak bu önerinin dikkate alınmadığını belirtti.

 

Ancak aradan geçen sürede Ağbayır’da Millet Bahçesi ile ilgili herhangi bir gelişme de yaşanmadı.

 

AK Partililer, Kırşehir Belediyesi’ne ait olan ve daha önce Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından kullanılan; Ankara-Kayseri Karayolu üzerindeki 25 dönümlük alanı, Millet Bahçesi yapmak için talep ettiler ancak Ekicioğlu, söz konusu alana sosyal tesis inşa edeceklerini belirterek bu talebi kabul etmedi ve  tekrar Doğapark alanını işaret etti.

 

Öyle ya Mucur’da koskoca bir alana Millet Bahçesi yapılıyorken Kırşehir Millet Bahçesi sadece 25 dönümlük alana yapılamazdı.

 

Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, Kentpark’ın bitiminden başlayarak Terminale kadar uzanan alanının ‘’Millet Bahçesi’’ olacağını açıklamış.

 

Kendirli, Millet Bahçesi projesinden ötürü Vali ve Belediye Başkanına da teşekkür etmiş.

 

Yani dönüp dolaşıp; Belediye Başkanının önerdiği alanı Millet Bahçesi yapmaya karar vermişler.

 

Aradan geçmiş 2 yıl !

 

Yani en başından kabul edilmiş olsaydı belki de bitmiş olacak bir projeydi.

 

Seçime giden AK Parti’nin en azından elle tutulur bir projesi olurdu.

 

Yani AK Parti, kendisine 2 yıl kaybettirmiş oldu.

 

Hem de CHP’nin önerisini dinlemeyerek.

 

Hayat ne garip değil mi ?

 

Ömer Duran

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.