Ekicioğlu'ndan Mahallelilerle İstişare Toplantısı

GÜNDEM 20.01.2022 - 12:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu'ndan Mahallelilerle İstişare Toplantısı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, imar-revizyon planı ile ilgili mahalle muhtarları ve hak sahibi vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırşehir Belediyesi tarafından Yaşar Bahçeci döneminde Çukurçayır, Kuşdilli ve Bağbaşı Mahallesi sınırları içerisinde bir takım imar revizyonu yapılmış ve bu uygulama bölgedeki hak sahiplerinin büyük tepkisini çekmişti.Birçok arsa sahibi söz konusu düzenleme ile ilgili mahkemeye başvururken, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise bu mağduriyeti gidermek adına çalışma başlatmıştı.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ocak ayı meclis toplantısında, imar planı ile ilgili düzenlemenin yakın bir süreç içerisinde meclise getirileceğini bildirmişti.   EKİCİOĞLU HAK SAHİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu imar revizyonu toplantısı kapsamında Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım, Kuşdilli Mahallesi Muhtarı İlhami Öztürk, Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz ve bu mahallelerde arsası-evi bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.Toplantıya imardan sorumlu  Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, İmar Müdürü Mustafa Bayramgürler ile Emlak ve İstimlak Müdürü Mustafa Orman da katıldı.   ''MİLYONLAR VERİP ÇALIŞMA YAPTIRMADIK''  Mahalleleri sakinleri ve Muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ekicioğlu, Kırşehir ile ilgili tüm çalışmalarda olduğu gibi İmar Revizyon konusunda da “Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.” ifadelerini kullanarak şu açıklamada bulundu:  “Mahalle sakinlerimizin fikirleri bizler için çok önemli. Doğru bir İmar uygulaması aynı zamanda tüm Kırşehir’imiz için de çok önem arz ediyor. Revizyonlarla ilgili olarak alınacak kararların ortak bir akılla ve kararla alınmasını önemsiyoruz. Biz, proje ekibimizle yaptığımız çalışma sonucunda yüzde 90’ın emsali arttı. Bu iş için milyonlarca para verilip dışarıdan çalışma yaptırmadık; kendi personelimizle bu işi gerçekleştirdik. Diğer tüm konularda olduğu gibi bu konuda da hemşehrilerimizin beklentilerini de hesaba katarak doğru iş yapmayı hedefledik. Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.”   MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR Başkan Ekicioğlu toplantıda, hem mahalle muhtarlarını hem de mahalle sakinlerini dinleyerek sorularını da yanıtladı. Bu tür istişare toplantılarını bundan sonra da sürdüreceklerini ifade eden Başkan Ekicioğlu, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. İstişare toplantısına katılan muhtarlar ve mahalle sakinleri de  konu ile ilgili istiaşare toplantısı için Ekicioğlu’na teşekkür ettiler.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, imar-revizyon planı ile ilgili mahalle muhtarları ve hak sahibi vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırşehir Belediyesi tarafından Yaşar Bahçeci döneminde Çukurçayır, Kuşdilli ve Bağbaşı Mahallesi sınırları içerisinde bir takım imar revizyonu yapılmış ve bu uygulama bölgedeki hak sahiplerinin büyük tepkisini çekmişti.Birçok arsa sahibi söz konusu düzenleme ile ilgili mahkemeye başvururken, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise bu mağduriyeti gidermek adına çalışma başlatmıştı.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Ocak ayı meclis toplantısında, imar planı ile ilgili düzenlemenin yakın bir süreç içerisinde meclise getirileceğini bildirmişti.

 

EKİCİOĞLU HAK SAHİPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu imar revizyonu toplantısı kapsamında Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım, Kuşdilli Mahallesi Muhtarı İlhami Öztürk, Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz ve bu mahallelerde arsası-evi bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.Toplantıya imardan sorumlu  Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, İmar Müdürü Mustafa Bayramgürler ile Emlak ve İstimlak Müdürü Mustafa Orman da katıldı.

 

''MİLYONLAR VERİP ÇALIŞMA YAPTIRMADIK''

 Mahalleleri sakinleri ve Muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Ekicioğlu, Kırşehir ile ilgili tüm çalışmalarda olduğu gibi İmar Revizyon konusunda da “Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.” ifadelerini kullanarak şu açıklamada bulundu:

 “Mahalle sakinlerimizin fikirleri bizler için çok önemli. Doğru bir İmar uygulaması aynı zamanda tüm Kırşehir’imiz için de çok önem arz ediyor. Revizyonlarla ilgili olarak alınacak kararların ortak bir akılla ve kararla alınmasını önemsiyoruz. Biz, proje ekibimizle yaptığımız çalışma sonucunda yüzde 90’ın emsali arttı. Bu iş için milyonlarca para verilip dışarıdan çalışma yaptırmadık; kendi personelimizle bu işi gerçekleştirdik. Diğer tüm konularda olduğu gibi bu konuda da hemşehrilerimizin beklentilerini de hesaba katarak doğru iş yapmayı hedefledik. Ne yapacaksak hep birlikte yapacağız. İstişareleri önemsiyoruz.”

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Başkan Ekicioğlu toplantıda, hem mahalle muhtarlarını hem de mahalle sakinlerini dinleyerek sorularını da yanıtladı. Bu tür istişare toplantılarını bundan sonra da sürdüreceklerini ifade eden Başkan Ekicioğlu, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. İstişare toplantısına katılan muhtarlar ve mahalle sakinleri de  konu ile ilgili istiaşare toplantısı için Ekicioğlu’na teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.