Ekicioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ''Yanındayım'' Mesajı

SİYASET 23.09.2022 - 23:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ''Yanındayım'' Mesajı

Kılıçdaroğlu'nun "Artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" çağrısına CHP'li belediye başkanlarından yanıt geldi.

HP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye seslendi.   Kılıçdaroğlu'nun çağrısına ilk yanıt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Her koşulda sayın genel başkanımızın yanındayım" yazdı.   İmamoğlu'nun ardından bir destek de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş, Twitter'da Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğrafını paylaşarak "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" dedi.   KILIÇDAROĞLU'NA EKİCİOĞLU'NDAN DESTEK CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, '' Barış, özgürlük ve adaletin hüküm sürdüğü bir Türkiye için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yanındayım'' ifadelerini kullandı.  
Kılıçdaroğlu'nun "Artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" çağrısına CHP'li belediye başkanlarından yanıt geldi.

HP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye seslendi.

 

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına ilk yanıt İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Her koşulda sayın genel başkanımızın yanındayım" yazdı.

 

İmamoğlu'nun ardından bir destek de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Yavaş, Twitter'da Kılıçdaroğlu ile birlikte fotoğrafını paylaşarak "Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" dedi.

 

KILIÇDAROĞLU'NA EKİCİOĞLU'NDAN DESTEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, '' Barış, özgürlük ve adaletin hüküm sürdüğü bir Türkiye için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nun yanındayım'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.