Ekicioğlu, ''Kırşehir Kent Merkezinde 150 Kilometrelik Yol Asfaltlandı''

GÜNDEM 17.01.2023 - 07:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu, ''Kırşehir Kent Merkezinde 150 Kilometrelik Yol Asfaltlandı''

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'de 150 kilometrelik yolun asfaltlandığını açıkladı.Açıklamada, 400 bin metrekarelik alana kilit parke serme işlemi gerçekleştirildiği belirtilirken 2023 yılında üst yapı çalışmalarının arttırılarak devam ettirileceği kaydedildi.

Kırşehir'de girilmedik mahalle bırakmayacağız diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, birçok noktada alt yapı çalışmasının ardındna üst yapı çalışmlarına ağırlık vermişti.Şehir merkezinde birçok problemli noktada trafik düzenlemesi gerçekleştirilirken, vatandaşların yoğun olduğu önemli bölgelerde modern kent kimliğine uygun şekilde düzenlemeler de gerçekleştirilmişti.     Daha önce atıl asfalt plent tesisinin devreye sokarak önemli bir kaynak tasarrufu gerçekleştirdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kendi döneminde bugüne kadar 132 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildiğini, bu rakamın 88 kilometrelik etaba denk geldiğini belirtti.     150 KİLOMETRELİK ALAN ASFALTLANDI Ayrıca 310 bin 852 metrekarelik alanda soğuk asfalt (satıh kaplama) işlemi gerçekleştirdiklerini bildiren ve bu rakamın da 62 kilometrelik etaba denk geldiğini bildiren Ekicioğlu, ''Böylece sıcak asfalt ile birlikte toplamda 150 kilometrelik yol asfaltlandı. Sıcak ve soğuk asfalt serim işlemi 2023’te daha da arttırılacak'' dedi.     400 BİN SERİLDİ 400 BİN DAHA SERİLECEK Kırşehir'i modern kent kimliğine kavuşturarak vatandaşlarımıza rahat ve konforlu kullanım alanları oluşturmak için yoğun şekilde çalışıyoruz sözlerini kaydeden Ekicioğlu, '' Bu kapsamda 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirildi. Ayrıca önümüzdeki sezon için yapılan ihaleyle 400 bin metrekarelik alana da kilit parke serim işlemi gerçekleştirilecek''sözlerini kaydetti.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir'de 150 kilometrelik yolun asfaltlandığını açıkladı.Açıklamada, 400 bin metrekarelik alana kilit parke serme işlemi gerçekleştirildiği belirtilirken 2023 yılında üst yapı çalışmalarının arttırılarak devam ettirileceği kaydedildi.

Kırşehir'de girilmedik mahalle bırakmayacağız diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, birçok noktada alt yapı çalışmasının ardındna üst yapı çalışmlarına ağırlık vermişti.Şehir merkezinde birçok problemli noktada trafik düzenlemesi gerçekleştirilirken, vatandaşların yoğun olduğu önemli bölgelerde modern kent kimliğine uygun şekilde düzenlemeler de gerçekleştirilmişti.

 

 

Daha önce atıl asfalt plent tesisinin devreye sokarak önemli bir kaynak tasarrufu gerçekleştirdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kendi döneminde bugüne kadar 132 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildiğini, bu rakamın 88 kilometrelik etaba denk geldiğini belirtti.

 

 

150 KİLOMETRELİK ALAN ASFALTLANDI

Ayrıca 310 bin 852 metrekarelik alanda soğuk asfalt (satıh kaplama) işlemi gerçekleştirdiklerini bildiren ve bu rakamın da 62 kilometrelik etaba denk geldiğini bildiren Ekicioğlu, ''Böylece sıcak asfalt ile birlikte toplamda 150 kilometrelik yol asfaltlandı. Sıcak ve soğuk asfalt serim işlemi 2023’te daha da arttırılacak'' dedi.

 

 

400 BİN SERİLDİ 400 BİN DAHA SERİLECEK

Kırşehir'i modern kent kimliğine kavuşturarak vatandaşlarımıza rahat ve konforlu kullanım alanları oluşturmak için yoğun şekilde çalışıyoruz sözlerini kaydeden Ekicioğlu, '' Bu kapsamda 400 bin metrekarelik alana kilit parke serimi gerçekleştirildi. Ayrıca önümüzdeki sezon için yapılan ihaleyle 400 bin metrekarelik alana da kilit parke serim işlemi gerçekleştirilecek''sözlerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.