Ekicioğlu, ''Kırşehir'in Sorunları Masa Başında Değil Sahada Çözülür''

GÜNDEM 06.09.2022 - 09:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu, ''Kırşehir'in Sorunları Masa Başında Değil Sahada Çözülür''

Kırşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Ekicioğlu, vatandaşların taleplerini de yerinde dinleyerek görüş alışverişinde bulunuyor.

Kırşehir'in birçok noktasında devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alıyor.     Ziyaret ve incelemeler sırasında vatandaşların görüş ve önerilerini alan Belediye Başkanı Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi ekiplerinin sahadaki çalışmalarının aralıksız devam ettiğine dikkat çekerek şunları söyledi:     “Biz Kırşehir halkından aldığımız destekle göreve geldiğimizde bir söz verdik. Amacımız daha çağdaş ve modern bir Kırşehir’i hep birlikte yaratmak ve bunun için de tüm ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.   ''KIRŞEHİR'İN SORUNLARI MASADA DEĞİL SAHADA ÇÖZÜLÜR'' Biz Kırşehir’in sorunlarını masa başında da değil, sahada çözüleceğine inanan bir ekibiz. Bu nedenle de gerek ekiplerimizin saha çalışmalarını inceleyerek çalışanlarımızla ilgili istişarede bulunuyor, gerek se de halkımızla sürekli görüşmeler yaparak yaptığımız çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini, görüş ve önerilerini almaya devam ediyoruz.   ''KIRŞEHİR HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR'' Kırşehir’in her geçen gün daha da güzelleştiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Amacımız, Şirin Kırşehir’imizin Anadolu’nun ortasında gelişip büyüyen bir şehir olması ve bunu da hemşehrilerimizle birlikte ortak akıl yürüterek hayata geçiriyoruz.   Ekicioğlu yapımı devam eden şehir içi otobüs terminalindeki çalışmaları yerinde inceledi. ''MANİPÜLASYONLARA VE DEDİKODULARA KULAK ASMADAN ÇALIŞIYORUZ'' Türlü engellemeler, türlü manipülasyonlar ve dedikodulara kulak asmadan kamunun kaynaklarını ve mallarını yine kamu yararına kullanmak asli görevimizdir çünkü Kırşehir halkı her şeyin en güzelini hak ediyor.”  
Kırşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projeleri yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Ekicioğlu, vatandaşların taleplerini de yerinde dinleyerek görüş alışverişinde bulunuyor.

Kırşehir'in birçok noktasında devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi alıyor.

 

 

Ziyaret ve incelemeler sırasında vatandaşların görüş ve önerilerini alan Belediye Başkanı Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi ekiplerinin sahadaki çalışmalarının aralıksız devam ettiğine dikkat çekerek şunları söyledi:

 

 

“Biz Kırşehir halkından aldığımız destekle göreve geldiğimizde bir söz verdik. Amacımız daha çağdaş ve modern bir Kırşehir’i hep birlikte yaratmak ve bunun için de tüm ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

 

''KIRŞEHİR'İN SORUNLARI MASADA DEĞİL SAHADA ÇÖZÜLÜR''

Biz Kırşehir’in sorunlarını masa başında da değil, sahada çözüleceğine inanan bir ekibiz. Bu nedenle de gerek ekiplerimizin saha çalışmalarını inceleyerek çalışanlarımızla ilgili istişarede bulunuyor, gerek se de halkımızla sürekli görüşmeler yaparak yaptığımız çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini, görüş ve önerilerini almaya devam ediyoruz.

 

''KIRŞEHİR HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR''

Kırşehir’in her geçen gün daha da güzelleştiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Amacımız, Şirin Kırşehir’imizin Anadolu’nun ortasında gelişip büyüyen bir şehir olması ve bunu da hemşehrilerimizle birlikte ortak akıl yürüterek hayata geçiriyoruz.

 

Ekicioğlu yapımı devam eden şehir içi otobüs terminalindeki çalışmaları yerinde inceledi.

''MANİPÜLASYONLARA VE DEDİKODULARA KULAK ASMADAN ÇALIŞIYORUZ''

Türlü engellemeler, türlü manipülasyonlar ve dedikodulara kulak asmadan kamunun kaynaklarını ve mallarını yine kamu yararına kullanmak asli görevimizdir çünkü Kırşehir halkı her şeyin en güzelini hak ediyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.