Ekicioğlu İçin Bu Çok Önemli

GÜNDEM 10.06.2020 - 12:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu İçin Bu Çok Önemli

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu üst yapı çalışması devam Melikgazi Caddesi esnafı ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan alt yapı çalışmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanan Melikgazi Caddesi için açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Melikgazi Caddesi modern ve işlek bir görünüme kavuşacak'' demişti.Ekicioğlu bugün Melikgazi Caddesi esnafı ile kahvaltında bir araya gelerek istişarede bulundu.     Melikgazi Caddesinde yapılacak proje ile ilgili ve yol yapım çalışması hakkında esnafa bilgi veren Ekicioğlu, ''Melikgazi Caddesi girişinde bulunan esnaflarımızla kahvaltıda buluşarak, Melikgazi Caddesi'nde yapmış olduğumuz alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarımız hakkında esnaflarımız ve hemşehrilerimizle görüş alış-verişinde bulunduk.'' dedi.     Yol yapım çalışması sırasında esnaflardan biraz sabırlı olmasını isteyen Başkan Ekicioğlu ,''her şey sizlerin rahatlığınız için. Melikgazi Caddesi vatandaşlarımız tarafından yoğun kullanılan bir yer.Bizler de arkadaşlarla birlikte caddenin alt yapısı, üst yapı çalışmaları ile ilgili bir proje hazırladık. Proje yapım çalışmamız hızla devam ediyor. Sizlerinde görüşleri bizim için önem arz etmektedir.'' dedi.     Proje ve çalışma ile ilgili esnafların görüşlerini de alan Ekicioğlu her seferinde tepeden inme kararlara karşı olduğunu açıklarken  katılımcı yönetim anlayışı vurgusu yapıyor.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu üst yapı çalışması devam Melikgazi Caddesi esnafı ile bir araya gelerek istişarede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan alt yapı çalışmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanan Melikgazi Caddesi için açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Melikgazi Caddesi modern ve işlek bir görünüme kavuşacak'' demişti.Ekicioğlu bugün Melikgazi Caddesi esnafı ile kahvaltında bir araya gelerek istişarede bulundu.

 

 

Melikgazi Caddesinde yapılacak proje ile ilgili ve yol yapım çalışması hakkında esnafa bilgi veren Ekicioğlu, ''Melikgazi Caddesi girişinde bulunan esnaflarımızla kahvaltıda buluşarak, Melikgazi Caddesi'nde yapmış olduğumuz alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarımız hakkında esnaflarımız ve hemşehrilerimizle görüş alış-verişinde bulunduk.'' dedi.

 

 

Yol yapım çalışması sırasında esnaflardan biraz sabırlı olmasını isteyen Başkan Ekicioğlu ,''her şey sizlerin rahatlığınız için. Melikgazi Caddesi vatandaşlarımız tarafından yoğun kullanılan bir yer.Bizler de arkadaşlarla birlikte caddenin alt yapısı, üst yapı çalışmaları ile ilgili bir proje hazırladık. Proje yapım çalışmamız hızla devam ediyor. Sizlerinde görüşleri bizim için önem arz etmektedir.'' dedi.

 

 

Proje ve çalışma ile ilgili esnafların görüşlerini de alan Ekicioğlu her seferinde tepeden inme kararlara karşı olduğunu açıklarken  katılımcı yönetim anlayışı vurgusu yapıyor.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.