Ekicioğlu , ''FETÖ, Kumpaslarla Darbe Sürecine Zemin Hazırladı''

SİYASET 16.07.2021 - 21:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu , ''FETÖ, Kumpaslarla Darbe Sürecine Zemin Hazırladı''

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik programınd konuşan Selahattin Ekicioğlu , FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile darbeye hazırlık yaptığını açıkladı.

Kırşehir'deki 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında  20.00’de Askerlik Şubesi önünden başlayan “Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü”nün ardından Cacabey Meydanı’nda düzenlenen programda bir konuşan Selahattin Ekicioğlu şu ifadeleri kullandı ;    “Cumhuriyet ve demokrasi düşmanı Fetullahçı Terör Örgütünün  15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlediği hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti.Hain terör örgütünün devleti içine yıllar öncesinden sızarak bu darbe girişimin altyapısını hazırladığını biliyoruz. Ergenekon ev Balyoz davaları gibi düzmece davalarla da bu hain emellerinin hazırlıklarını yapmışlardı.   15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye sahip çıkan halkımız, halkın egemenliğine ve ülkemizin demokratik birikimine sahip çıkmak azminde olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.    Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımla; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”  
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik programınd konuşan Selahattin Ekicioğlu , FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile darbeye hazırlık yaptığını açıkladı.

Kırşehir'deki 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında  20.00’de Askerlik Şubesi önünden başlayan “Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü”nün ardından Cacabey Meydanı’nda düzenlenen programda bir konuşan Selahattin Ekicioğlu şu ifadeleri kullandı ; 

 

“Cumhuriyet ve demokrasi düşmanı Fetullahçı Terör Örgütünün  15 Temmuz 2016 tarihinde düzenlediği hain darbe girişiminin üzerinden 5 yıl geçti.Hain terör örgütünün devleti içine yıllar öncesinden sızarak bu darbe girişimin altyapısını hazırladığını biliyoruz. Ergenekon ev Balyoz davaları gibi düzmece davalarla da bu hain emellerinin hazırlıklarını yapmışlardı.

 

15 Temmuz 2016 gecesi demokrasiye sahip çıkan halkımız, halkın egemenliğine ve ülkemizin demokratik birikimine sahip çıkmak azminde olduğunu bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

 

 Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımla; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.