Ekicioğlu, '' Dünyanın Plastik Atığını İthal Edip Doğayı Hiçe Sayıyorlar''

GÜNDEM 06.06.2022 - 19:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu, '' Dünyanın Plastik Atığını İthal Edip Doğayı Hiçe Sayıyorlar''

Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gönüllülerin de desteği ile Çevre Haftası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla çöp toplama çalışması yaptı.Ekicioğlu, Türkiye'nin ithal plastik atık çöplüğüne çevrildiğini ifade ederek '' doğayı hiçe sayan bir anlayışa karşı biz de Kırşehir Belediyesi olarak doğayla barışık temiz çevreyi savunuyor ve koruyoruz'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından gönüllülere ve personele eldiven ve çöp poşeti dağıtımı yapıldı ve Huzur Evi önünden Destek Hizmetleri Müdürlüğü önüne kadar farkındalık yaratmak amacıyla çöp toplama çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, farkındalık programına CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç,  Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz ve  Tuncay Polat ile birlikte katıldı.     5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası nedeniyle Kırşehir Belediyesi olarak farkındalık yaratmak amacıyla Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirten Başkan Ekicioğlu, şunları söyledi: "Çevremizi temiz tutmak ve korumak hepimizin vatandaşlık görevidir. Çevreyi korumak adına poşeti paralı yapıp, dünyanın bütün plastik atıklarını ithal eden; ağacı, denizi; doğayı hiçe sayan bir anlayışa karşı biz de Kırşehir Belediyesi olarak doğayla barışık temiz çevreyi savunuyor ve koruyoruz.     Rüzgarın ve güneşin doğaya ve insana sunduğu olanakların bilinciyle doğayı tahrip etmeden, yeni enerji kaynakları oluşturmanın da uzun vadede doğaya ve çevreye büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz.     Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı tüm Temizlik araçlarımıza da farkındalık oluşturulması amacıyla çevre ve temizlik konulu sloganlar içeren görsel giydirmeleri yaptık.     Amacımız, mahallelerimizde hizmet veren araçlarımızdaki görsellerle de farkındalık oluşturmak. Kırşehir Belediyesi olarak çevreye duyarlı tüm yeşil enerji teknolojilerinin ve çevreye duyarlı çalışma ve faaliyetlerin yanında olmaya devam edeceğiz."
Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, gönüllülerin de desteği ile Çevre Haftası kapsamında farkındalık yaratmak amacıyla çöp toplama çalışması yaptı.Ekicioğlu, Türkiye'nin ithal plastik atık çöplüğüne çevrildiğini ifade ederek '' doğayı hiçe sayan bir anlayışa karşı biz de Kırşehir Belediyesi olarak doğayla barışık temiz çevreyi savunuyor ve koruyoruz'' açıklamasında bulundu.

Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli tarafından gönüllülere ve personele eldiven ve çöp poşeti dağıtımı yapıldı ve Huzur Evi önünden Destek Hizmetleri Müdürlüğü önüne kadar farkındalık yaratmak amacıyla çöp toplama çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, farkındalık programına CHP Kırşehir milletvekili Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç,  Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz ve  Tuncay Polat ile birlikte katıldı.

 

 

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Çevre Haftası nedeniyle Kırşehir Belediyesi olarak farkındalık yaratmak amacıyla Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bir etkinlik gerçekleştirildiğini belirten Başkan Ekicioğlu, şunları söyledi:

"Çevremizi temiz tutmak ve korumak hepimizin vatandaşlık görevidir. Çevreyi korumak adına poşeti paralı yapıp, dünyanın bütün plastik atıklarını ithal eden; ağacı, denizi; doğayı hiçe sayan bir anlayışa karşı biz de Kırşehir Belediyesi olarak doğayla barışık temiz çevreyi savunuyor ve koruyoruz.

 

 

Rüzgarın ve güneşin doğaya ve insana sunduğu olanakların bilinciyle doğayı tahrip etmeden, yeni enerji kaynakları oluşturmanın da uzun vadede doğaya ve çevreye büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz.

 

 

Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı tüm Temizlik araçlarımıza da farkındalık oluşturulması amacıyla çevre ve temizlik konulu sloganlar içeren görsel giydirmeleri yaptık.

 

 

Amacımız, mahallelerimizde hizmet veren araçlarımızdaki görsellerle de farkındalık oluşturmak. Kırşehir Belediyesi olarak çevreye duyarlı tüm yeşil enerji teknolojilerinin ve çevreye duyarlı çalışma ve faaliyetlerin yanında olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.