Ekicioğlu Diğer Belediyelere Örnek Olmaya Devam Ediyor

GÜNDEM 28.12.2020 - 09:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu Diğer Belediyelere Örnek Olmaya Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi'nin asgari ücretini 3 aralık'ta açıklayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Ekicioğlu,  sendikalarla olan görüşmelerin olumlu netiecelendiğini ve en düşük maaşın 3 bin TL'nin üzerine çıkarıldığını belirtmiş 1 hafta sonra ise CHP Genel Merkezi CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 3 bin 100 TL olacağını duyurmuştu.   MANSUR YAVAŞ 3 BİN 100 TL DEDİ   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye personeli için asgari ücret tutarını 3100 olarak belirlediklerini duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 28 Aralık'ta gerçekleşecek son toplantısı öncesinde, belediye personelinin asgari ücretinin 3100 olarak belirlendiğini açıkladı.    ESKİŞEHİR ASGARİ ÜCRETİ 3 BİN 350 TL YAPTI   Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yılbaşından sonra belediyede uygulanacak olan asgari ücreti 3 bin 350 TL olarak açıkladı.Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan işçilerin fotoğraflarıyla paylaşımda bulunan Başkan Büyükerşen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Emek en yüce değer! Yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, şehrimiz için yaz, kış, gece, gündüz demeden çalışan belediye personelimizin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3 bin 350 TL’den az olmayacak. Bu şehre kattığınız tüm güzellikler için sizlere minnettarım!”     CHP'Lİ BELEDİYELERE ÖRNEK OLUYOR   Asgari ücret kararını CHP'den önce açıklayan Kırşehir Belediyesi'nin ardından Konya'nın Tuzlukçu ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 liraya yükselttiklerini açıkladı. Artvin'de Şavşat Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasındaki görüşmeler sonrası CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, işçilere yüzde 70 oranında zam yaptı. 2.600 lira olan maaşlar, ortalama yüzde 70 zamla 4.400 TL’ye yükseldi.  Manisa'nın CHP'li Akhisar Belediyesi ise asgari ücretin 3100 liranın altında olmayacağını duyurdu. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlu,  "2021 yılında yüzler gülsün diye belediyemizde çalışan emekçilerimizin asgari ücreti 3.100 TL’den az olmayacak. Darısı tüm Türkiye’deki emekçi kardeşlerimizin başına" dedi.
Kırşehir Belediyesi'nin asgari ücretini 3 aralık'ta açıklayan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Ekicioğlu,  sendikalarla olan görüşmelerin olumlu netiecelendiğini ve en düşük maaşın 3 bin TL'nin üzerine çıkarıldığını belirtmiş 1 hafta sonra ise CHP Genel Merkezi CHP'li belediyelerde asgari ücretin net 3 bin 100 TL olacağını duyurmuştu.

 

MANSUR YAVAŞ 3 BİN 100 TL DEDİ

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye personeli için asgari ücret tutarını 3100 olarak belirlediklerini duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 28 Aralık'ta gerçekleşecek son toplantısı öncesinde, belediye personelinin asgari ücretinin 3100 olarak belirlendiğini açıkladı. 

 

ESKİŞEHİR ASGARİ ÜCRETİ 3 BİN 350 TL YAPTI

 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yılbaşından sonra belediyede uygulanacak olan asgari ücreti 3 bin 350 TL olarak açıkladı.Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan işçilerin fotoğraflarıyla paylaşımda bulunan Başkan Büyükerşen, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Emek en yüce değer! Yarın açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, şehrimiz için yaz, kış, gece, gündüz demeden çalışan belediye personelimizin alacağı en düşük maaş Ocak ayı itibariyle 3 bin 350 TL’den az olmayacak. Bu şehre kattığınız tüm güzellikler için sizlere minnettarım!”

 

 

CHP'Lİ BELEDİYELERE ÖRNEK OLUYOR

 

Asgari ücret kararını CHP'den önce açıklayan Kırşehir Belediyesi'nin ardından Konya'nın Tuzlukçu ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 liraya yükselttiklerini açıkladı.

Artvin'de Şavşat Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasındaki görüşmeler sonrası CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, işçilere yüzde 70 oranında zam yaptı. 2.600 lira olan maaşlar, ortalama yüzde 70 zamla 4.400 TL’ye yükseldi. 

Manisa'nın CHP'li Akhisar Belediyesi ise asgari ücretin 3100 liranın altında olmayacağını duyurdu. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlu,  "2021 yılında yüzler gülsün diye belediyemizde çalışan emekçilerimizin asgari ücreti 3.100 TL’den az olmayacak. Darısı tüm Türkiye’deki emekçi kardeşlerimizin başına" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.