Selahattin Ekicioğlu'dan Tasarruf Dersi : 10 Katı Maliyet Çıkarmışlar

GÜNDEM 10.08.2020 - 08:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu'dan Tasarruf Dersi : 10 Katı Maliyet Çıkarmışlar

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu önceki dönemde 1 milyon 500 Bin TL yaklaşık maliyet hesabı yapılan köprüyü 150 Bin TL'ye mal ettiklerini açıkladı.

Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen basın toplantısında yaptıkları yapılan faaliyletler ile bilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu çok önemli bir detaya dikkat çekti.Kırşehir'de Ekicioğlu döneminde 150 bin TL'ye yapılan köprü için AKP döneminde 1 milyon 500 bin TL keşif bedeli çıkarıldığı öğrenildi.         Ahi Evran Külliyesinin yapımı ile birlikte Ankara Caddesi ile Ahi Stadyumunu birbirine bağlayan ve Belediye Kavşağındaki trafik yükünü oldukça azaltan bağlantı yolu kapatılmıştı.Kentpark girişinin olduğu kısımda da önceki yıllarda bağlantı yolu yapılmış ancak Ankara Caddesini bu noktaya bağlayacak olan köprü bir türlü yapılmamıştı.Bu durumda kentte trafik yoğunluğuna neden olmuştu.       150 Bin TL'ye Yapımı Tamamlanan Köprü      1 MİLYON 500 BİN TL YAKLAŞIK MALİYET ÇIKARILAN KÖPRÜYÜ 150 BİN TL'YE MAL ETTİK   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda buraya yapılan köprü ile ilgili de bilgi verirken dikkat çeken bir ayrıntı paylaştı.Ekicioğlu açıklamasında , '' Aynı bölgede Kültür Müdürlüğü’nün yanında Kılıçözü Deresi üstü Aşıkpaşa, Ahi Evran, Nasuhdede ve Kayabaşı Mahalleleri’ni birbirine bağlayan ulaşım noktasına 1.5 milyon TL’lik keşifli köprüyü 150 bin TL’lik bir bedele mal ederek yapımını tamamladık. Köprünün devamındaki yapımına başladığımız Maşaderesi ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile birlikte yeni bir arter oluşacak.  Böylelikle, Belediye önündeki kavşaktaki trafik yoğunluğu  20 oranında azalacak.'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu önceki dönemde 1 milyon 500 Bin TL yaklaşık maliyet hesabı yapılan köprüyü 150 Bin TL'ye mal ettiklerini açıkladı.
Neşet Ertaş Kültür Merkezinde düzenlenen basın toplantısında yaptıkları yapılan faaliyletler ile bilgili bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu çok önemli bir detaya dikkat çekti.Kırşehir'de Ekicioğlu döneminde 150 bin TL'ye yapılan köprü için AKP döneminde 1 milyon 500 bin TL keşif bedeli çıkarıldığı öğrenildi.
 
 
 
 
Ahi Evran Külliyesinin yapımı ile birlikte Ankara Caddesi ile Ahi Stadyumunu birbirine bağlayan ve Belediye Kavşağındaki trafik yükünü oldukça azaltan bağlantı yolu kapatılmıştı.Kentpark girişinin olduğu kısımda da önceki yıllarda bağlantı yolu yapılmış ancak Ankara Caddesini bu noktaya bağlayacak olan köprü bir türlü yapılmamıştı.Bu durumda kentte trafik yoğunluğuna neden olmuştu.
 
 
 
150 Bin TL'ye Yapımı Tamamlanan Köprü 
 
 
1 MİLYON 500 BİN TL YAKLAŞIK MALİYET ÇIKARILAN KÖPRÜYÜ 150 BİN TL'YE MAL ETTİK
 
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda buraya yapılan köprü ile ilgili de bilgi verirken dikkat çeken bir ayrıntı paylaştı.Ekicioğlu açıklamasında , '' Aynı bölgede Kültür Müdürlüğü’nün yanında Kılıçözü Deresi üstü Aşıkpaşa, Ahi Evran, Nasuhdede ve Kayabaşı Mahalleleri’ni birbirine bağlayan ulaşım noktasına 1.5 milyon TL’lik keşifli köprüyü 150 bin TL’lik bir bedele mal ederek yapımını tamamladık. Köprünün devamındaki yapımına başladığımız Maşaderesi ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile birlikte yeni bir arter oluşacak.  Böylelikle, Belediye önündeki kavşaktaki trafik yoğunluğu  20 oranında azalacak.'' ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.