Ekicioğlu , Akşener ve Yavaş'tan Keskin'e Çıkarma

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2019 - 22:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu , Akşener ve Yavaş'tan Keskin'e Çıkarma

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Aşener , Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte sçeimlerin tekrar yenilenmesi kararı verilen Kırıkkale'nin Keskin İlçesine çıkarma yaptı. İlçede ilk olarak Hasandede Türbesi'ni ziyaret eden Akşener, daha sonra esnafla bir araya geldi.Akşener partisinin belediye başkan adayı Necati Alsancak'a destek için ilçe meydanında halka hitap etti.Akşener Selahattin Ekicioğlu ve Mansur Yavaş da eşlik etti. BİR TARAFTA PARA BİR TARAFTA İMAN Meral Akşener, ilçede yarışan tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek, “Keskin’e kim iyi hizmet edecek ise Allah onun yardımcısı olsun. Ama elbette bugün Necati Başkana oy istemeye geldik. Biz çok zor bir süreçten bugünlere geldik. Bugün iki belediye başkanımız ile Keskin’e geldik. Dolayısıyla elbette iktidar gücü, iktidarı yöneten devlet gücü, para gücü bu seçimlerin ana faktörü oldu. Ama bir de inanç var, iman var, hizmet etme aşkı var. Bu seçimler Keskin’e, Ankara’ya, Kırşehir’e, İstanbul’a hizmet edecek kişiyi seçip, 5 yıl boyunca o kişinin yaptığı hizmetleri gözleyip, 5 yıl sonra ‘ya devam ya da tamam’ deme hakkının vatandaşımıza verildiği bir seçimdi” ifadelerini kullandı. "Ancak bu seçim sebebiyle komşularınızla kötü olmayın" diyen Akşener, şöyle devam etti: "Dostlarınızla, arkadaşlarınızla, akrabalarınızla ve kardeşlerinizle kötü olmayın, hukukunuzu bozmayın. Küsmeye değmez. Ankara'ya bakmayın. Ankara'daki devleti yönetenlere bakmayın. O allı pullu, kelli felli siyasetçilerin löm löm konuşmalarına bakmayın. İşleri bitince terk edip gidiyorlar. Gece çocuğunuz hastalandı, kapı komşunuzu uyandırmak zorundasınız. Hastaneye beraber gitmek için. Aynı eczaneden ilaç alacaksınız. Sakın ola ki seçimler yüzünden birbirinize küsmeyesiniz, kötü olmayasınız. Türkiye'nin birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı var. Türkiye'nin ekonomisinin düzeltilmeye ihtiyacı var."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Aşener , Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte sçeimlerin tekrar yenilenmesi kararı verilen Kırıkkale'nin Keskin İlçesine çıkarma yaptı.

İlçede ilk olarak Hasandede Türbesi'ni ziyaret eden Akşener, daha sonra esnafla bir araya geldi.Akşener partisinin belediye başkan adayı Necati Alsancak'a destek için ilçe meydanında halka hitap etti.Akşener Selahattin Ekicioğlu ve Mansur Yavaş da eşlik etti.

BİR TARAFTA PARA BİR TARAFTA İMAN

Meral Akşener, ilçede yarışan tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek, “Keskin’e kim iyi hizmet edecek ise Allah onun yardımcısı olsun. Ama elbette bugün Necati Başkana oy istemeye geldik. Biz çok zor bir süreçten bugünlere geldik. Bugün iki belediye başkanımız ile Keskin’e geldik. Dolayısıyla elbette iktidar gücü, iktidarı yöneten devlet gücü, para gücü bu seçimlerin ana faktörü oldu. Ama bir de inanç var, iman var, hizmet etme aşkı var. Bu seçimler Keskin’e, Ankara’ya, Kırşehir’e, İstanbul’a hizmet edecek kişiyi seçip, 5 yıl boyunca o kişinin yaptığı hizmetleri gözleyip, 5 yıl sonra ‘ya devam ya da tamam’ deme hakkının vatandaşımıza verildiği bir seçimdi” ifadelerini kullandı.

"Ancak bu seçim sebebiyle komşularınızla kötü olmayın" diyen Akşener, şöyle devam etti:

"Dostlarınızla, arkadaşlarınızla, akrabalarınızla ve kardeşlerinizle kötü olmayın, hukukunuzu bozmayın. Küsmeye değmez. Ankara'ya bakmayın. Ankara'daki devleti yönetenlere bakmayın. O allı pullu, kelli felli siyasetçilerin löm löm konuşmalarına bakmayın. İşleri bitince terk edip gidiyorlar. Gece çocuğunuz hastalandı, kapı komşunuzu uyandırmak zorundasınız. Hastaneye beraber gitmek için. Aynı eczaneden ilaç alacaksınız. Sakın ola ki seçimler yüzünden birbirinize küsmeyesiniz, kötü olmayasınız. Türkiye'nin birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacı var. Türkiye'nin ekonomisinin düzeltilmeye ihtiyacı var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.