Ekicioğlu, ''300 TL'lik Alışveriş Yapabilecekler''

GÜNDEM 06.10.2021 - 12:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ekicioğlu, ''300 TL'lik Alışveriş Yapabilecekler''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Hayır Evi Sosyal Market uygulaması ile bir projeyi daha hyta geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kırşehir'de Eski Belediye Fırını olarak bilinen sosyal tesisler bünyesinde bulunan fırın yerine açılan sosyal marketlerde sosyal kart sahibi olan vatandaşlar ihtiyaçları olan ürünleri alabilecekler.     ''300 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLER'' Konu ile ilgili açıklmada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Belediyemiz sosyal yardımları bu uygulama öncesinde de yapıyordu ancak, ortamın daha uygun ve düzenli olması için bir program çerçevesinde uygulamayı hayata geçirmiş bulunuyoruz. Belediye Meclisimizin de almış olduğu kararla artık Kart sahibi hemşehrilerimiz herhangi bir sıkıntı yaşamadan kendilerine verilen ve aylık ortalama 4 kişilik bir aile baz alınarak hazırlan 300 TL’lik bir yüklemeyle alış verişlerini yapabilecekler'' dedi.     İHTİYACA YÖNELİK HAZIRLADIK Daha önce vatandaşların Tarım Kredi Kooperatifi aracılığıyla hazırlanan yardım kolilerini aldıklarını belirten Ekicioğlu, ''Bu kolilerde ihtiyaç duymadıkları tüketim maddeleri de bulunabiliyordu. Şimdi bizim getirdiğimiz yeni kart sistemi ve TL yüklemesiyle hemşehrilerimiz Sosyal Marketimizden sadece ihtiyaçları olan şeyleri alabilecekler.Göreve geldiğimizde, söz verdiğimiz projelerimizden biri olan Sosyal Market Projesi'ni hayata getirmenin kıvancını yaşıyor ve ‘her şey Kırşehirli hemşehrilerimiz için!” diyerek saygılarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Hayır Evi Sosyal Market uygulaması ile bir projeyi daha hyta geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kırşehir'de Eski Belediye Fırını olarak bilinen sosyal tesisler bünyesinde bulunan fırın yerine açılan sosyal marketlerde sosyal kart sahibi olan vatandaşlar ihtiyaçları olan ürünleri alabilecekler.

 

 

''300 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLER''

Konu ile ilgili açıklmada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Belediyemiz sosyal yardımları bu uygulama öncesinde de yapıyordu ancak, ortamın daha uygun ve düzenli olması için bir program çerçevesinde uygulamayı hayata geçirmiş bulunuyoruz. Belediye Meclisimizin de almış olduğu kararla artık Kart sahibi hemşehrilerimiz herhangi bir sıkıntı yaşamadan kendilerine verilen ve aylık ortalama 4 kişilik bir aile baz alınarak hazırlan 300 TL’lik bir yüklemeyle alış verişlerini yapabilecekler'' dedi.

 

 

İHTİYACA YÖNELİK HAZIRLADIK

Daha önce vatandaşların Tarım Kredi Kooperatifi aracılığıyla hazırlanan yardım kolilerini aldıklarını belirten Ekicioğlu, ''Bu kolilerde ihtiyaç duymadıkları tüketim maddeleri de bulunabiliyordu. Şimdi bizim getirdiğimiz yeni kart sistemi ve TL yüklemesiyle hemşehrilerimiz Sosyal Marketimizden sadece ihtiyaçları olan şeyleri alabilecekler.Göreve geldiğimizde, söz verdiğimiz projelerimizden biri olan Sosyal Market Projesi'ni hayata getirmenin kıvancını yaşıyor ve ‘her şey Kırşehirli hemşehrilerimiz için!” diyerek saygılarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.