Eğitimde Marka Kırşehir'e 2 Yıldır Ödül Yok

EĞİTİM 15.05.2021 - 23:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eğitimde Marka Kırşehir'e 2 Yıldır Ödül Yok

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8 bin 439 personele ödül verildi ancak 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da eğitimde marka şehir olan Kırşehir'e ödül verilmemesi tepkilere yol açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 yılında 8 bin 439 personele ödül verdiğini duyurdu. İlgili resmi açıklama Mayıs 2021 yılı Tebliğler Dergisinde yer aldı. Ödül veriler arasında 1.701 okul müdürü, okul müdür vekili ve kurucu vekil, 2 bin 424 öğretmen, 400 memur, VHKİ, şef, bekçi, bilgisayar işletmeni, İSG uzmanı, sayman, teknisyen yer alıyor.   KIRŞEHİR'E ÖDÜL VERİLMEDİ   Türkiye genelinde içerisinde müdür, müdür yardımcısı , öğretmen , memur Şoför, Bekçi , Bilgisayar İşletmeni , uzman , sayman , teknisyen gibi personellerinde olduğu 8 bin 439 kişi arasından Kırşehir'den hiç kimse yer almadı. 2019 yılı için de yine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kırşehir'e ödül verilmemişti.Türkiye'de eğitimde marka şehir olarak bilinen Kırşehir'de hiç kimseye ödül verilmemesi yine kafaları karıştırdı.   ''HİÇ Mİ HAKEDECEK KİMSE YOK ?''   Ödül alan iller arasında Kırşehir'in olmamasının öğretmen camiasını üzdüğünü belirten Anadolu Eğitim Sendikası Kırşehir Temsilcisi Ramazan Kırbuğa, ''Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye eğitiminde marka olmuş Kırşehir'in bu duruma düşmesi hakkında kamuoyunu aydınlatmalı ve konu ile ilgili akla,mantığa uygun bir açıklama yapmalıdır. 1-Peki neden Kırşehir de hiç bir öğretmene bakanlık tarafından ödül verilmedi? 2-Kırşehir de ödül almayı hak edecek hiç mi öğretmen yok? 3-Yoksa Kırşehir eğitim camiası cezalandırıldı mı?Cezalandırıldı ise buna kim ya da kimler sebep oldu? Şimdi kulağımız il milli eğitim yetkililerinde.Umarız başka konularda olduğu gibi bu konuda da sessiz kalamazlar.'' ifadelerini kullandı.  
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8 bin 439 personele ödül verildi ancak 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da eğitimde marka şehir olan Kırşehir'e ödül verilmemesi tepkilere yol açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 yılında 8 bin 439 personele ödül verdiğini duyurdu. İlgili resmi açıklama Mayıs 2021 yılı Tebliğler Dergisinde yer aldı.

Ödül veriler arasında 1.701 okul müdürü, okul müdür vekili ve kurucu vekil, 2 bin 424 öğretmen, 400 memur, VHKİ, şef, bekçi, bilgisayar işletmeni, İSG uzmanı, sayman, teknisyen yer alıyor.

 

KIRŞEHİR'E ÖDÜL VERİLMEDİ

 

Türkiye genelinde içerisinde müdür, müdür yardımcısı , öğretmen , memur Şoför, Bekçi , Bilgisayar İşletmeni , uzman , sayman , teknisyen gibi personellerinde olduğu 8 bin 439 kişi arasından Kırşehir'den hiç kimse yer almadı. 2019 yılı için de yine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kırşehir'e ödül verilmemişti.Türkiye'de eğitimde marka şehir olarak bilinen Kırşehir'de hiç kimseye ödül verilmemesi yine kafaları karıştırdı.

 

''HİÇ Mİ HAKEDECEK KİMSE YOK ?''

 

Ödül alan iller arasında Kırşehir'in olmamasının öğretmen camiasını üzdüğünü belirten Anadolu Eğitim Sendikası Kırşehir Temsilcisi Ramazan Kırbuğa, ''Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye eğitiminde marka olmuş Kırşehir'in bu duruma düşmesi hakkında kamuoyunu aydınlatmalı ve konu ile ilgili akla,mantığa uygun bir açıklama yapmalıdır.

1-Peki neden Kırşehir de hiç bir öğretmene bakanlık tarafından ödül verilmedi?

2-Kırşehir de ödül almayı hak edecek hiç mi öğretmen yok?

3-Yoksa Kırşehir eğitim camiası cezalandırıldı mı?Cezalandırıldı ise buna kim ya da kimler sebep oldu?

Şimdi kulağımız il milli eğitim yetkililerinde.Umarız başka konularda olduğu gibi bu konuda da sessiz kalamazlar.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.