Eğitim Camiasını Yasa Boğan Ölümler

EĞİTİM 16.01.2023 - 21:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eğitim Camiasını Yasa Boğan Ölümler

Kırşehirli öğretmenler Nurşen İliter Yağmur ve Okan Yıldırım, genç yaşta hayatlarını kaybettiler.

Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Matematik öğretmenlerinden Nurşen Yağmur, bir süre önce amansız hastalığa yakalandığını öğrendi.Uzun süredir tedavi gören 48 yaşındaki öğretmen anmsız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.Aynı zamanda Onur Eczanesi'nin sahibi Suat Yağmur'un da eşi olan Nurşen Yağmur'un ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.Nurşen Yağmur'un cenazesi, Ahi Evran Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.   KALBİNE YENİK DÜŞTÜ Kırşehir'in Mucur İlçesi Avcı Köyü nüfusuna kayıtlı 49 yaşındaki matematik öğretmeni Okan Yıldırım, geçirdiği klp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ndeki Ufuk Aslan Anadolu İmamhatip Lisesi'nde görev yapan Okan Yıldırım'ın acı haberi yakınlarını ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.Okan Yıldırım'ın naaşı , Kırşehir Eski Sanayi Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip Kümbetaltı mezarlığında defnedildi.   Her iki öğretmenimize de Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı dileriz.  
Kırşehirli öğretmenler Nurşen İliter Yağmur ve Okan Yıldırım, genç yaşta hayatlarını kaybettiler.

Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Matematik öğretmenlerinden Nurşen Yağmur, bir süre önce amansız hastalığa yakalandığını öğrendi.Uzun süredir tedavi gören 48 yaşındaki öğretmen anmsız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.Aynı zamanda Onur Eczanesi'nin sahibi Suat Yağmur'un da eşi olan Nurşen Yağmur'un ölümü sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu.Nurşen Yağmur'un cenazesi, Ahi Evran Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Kırşehir'in Mucur İlçesi Avcı Köyü nüfusuna kayıtlı 49 yaşındaki matematik öğretmeni Okan Yıldırım, geçirdiği klp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ndeki Ufuk Aslan Anadolu İmamhatip Lisesi'nde görev yapan Okan Yıldırım'ın acı haberi yakınlarını ve mesai arkadaşlarını yasa boğdu.Okan Yıldırım'ın naaşı , Kırşehir Eski Sanayi Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip Kümbetaltı mezarlığında defnedildi.

 

Her iki öğretmenimize de Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı dileriz.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.