Düşünün !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2019 - 05:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Düşünün !

Mustafa Kemal Atatürk'ü ... Osmanlı mülkü diyerek Libya çöllerinde İtalyanlar'a karşı can siperane savaşacak ! Balkan Savaşlarında Yunanistan , Bulgaristan ve Sırbistan ittifakına karşı Osmanlı Mülkünü savunacak ! Çanakkale'de cümle emperyalist güçlere karşı askerleriyle birlikte ölmeyi emredecek ve göğsüne isabet eden şarapnelden cebindeki saat kurtaracak ! Kafkas cephesinden , Suriye ve Filistin cephelerine kadar ömrün devlet ve millet için savaşarak geçecek ! İstanbul'u işgal eden haçlılar için , ''Geldikleri gibi giderler '' diyerek ölmeyi göze alıp Samsun'a ayak basacak ! Kurtuluş mücadelesi başlatarak Türk Milleti'ni yeniden diriltecek ! Hakkında ölü fermanı ve fetvası verecekler ! Vazgeçmeyecek ... Yurdunu işgal eden , milletinin namusuna göz diken ve katleden Yunanlıları denizde boğana kadar kovalayacak ve Türk Milleti'nin iffetini ve namusunu kurtaracak ! Sonra Haçlı işgali altındaki İstanbul'a doğru yürüyüp Fatih'in emaneti İstanbul'u kurtaracak ! İçeriden ve dışarıdan yıkılmayan temelleri sağlam küllerinden bir Türk Devleti kuracak ! Sonra senden it gibi korkan Yunanistan'ın piçi gelecek ... Türkiye'de bir Türk Üniversitesinde , Atatürk ve Silah arkadaşlarına ''Şeytan'' diyecek... Namusunu Yunan askerlerinin çiğnediği , evlatlarını yunan askerlerinin katlettiği bu milletin fertleri de bu yunan piçine alkış tutacak... Geldiğimiz nokta bu ! Alkış tutanları tanıdınız mı ? Hemen söyleyeyim ; Amerikan mandasına , İngiliz himayesine girelim diyenler ve kurtuluş mücadelesi verenler hakkında ölüm fetvası verenlerle aynı kişiler... Yunan piçini anladık da ... Çünkü yarası var gocunuyor.Hani ırzına geçemediler ya , katledemediler ya , çıkaramadılar ya Türk Milleti'ni bu topraklardan... Bir de kaçarken denizde boğuldular. E haliyle küfredecek , dedelerinin intikamını almak isteyecek , hıncını böyle çıkaracak.... Peki ya ona alkış tutanlar.... Bir Yunan askeri tarafından tecavüz edilerek katledilen bir Türk Kızının kanı o alkış tutan ellerinizde haberiniz olsun !

Mustafa Kemal Atatürk'ü ...

Osmanlı mülkü diyerek Libya çöllerinde İtalyanlar'a karşı can siperane savaşacak !

Balkan Savaşlarında Yunanistan , Bulgaristan ve Sırbistan ittifakına karşı Osmanlı Mülkünü savunacak !

Çanakkale'de cümle emperyalist güçlere karşı askerleriyle birlikte ölmeyi emredecek ve göğsüne isabet eden şarapnelden cebindeki saat kurtaracak !

Kafkas cephesinden , Suriye ve Filistin cephelerine kadar ömrün devlet ve millet için savaşarak geçecek !

İstanbul'u işgal eden haçlılar için , ''Geldikleri gibi giderler '' diyerek ölmeyi göze alıp Samsun'a ayak basacak !

Kurtuluş mücadelesi başlatarak Türk Milleti'ni yeniden diriltecek !

Hakkında ölü fermanı ve fetvası verecekler !

Vazgeçmeyecek ...

Yurdunu işgal eden , milletinin namusuna göz diken ve katleden Yunanlıları denizde boğana kadar kovalayacak ve Türk Milleti'nin iffetini ve namusunu kurtaracak !

Sonra Haçlı işgali altındaki İstanbul'a doğru yürüyüp Fatih'in emaneti İstanbul'u kurtaracak !

İçeriden ve dışarıdan yıkılmayan temelleri sağlam küllerinden bir Türk Devleti kuracak !

Sonra senden it gibi korkan Yunanistan'ın piçi gelecek ...

Türkiye'de bir Türk Üniversitesinde , Atatürk ve Silah arkadaşlarına ''Şeytan'' diyecek...

Namusunu Yunan askerlerinin çiğnediği , evlatlarını yunan askerlerinin katlettiği bu milletin fertleri de bu yunan piçine alkış tutacak...

Geldiğimiz nokta bu !

Alkış tutanları tanıdınız mı ?

Hemen söyleyeyim ; Amerikan mandasına , İngiliz himayesine girelim diyenler ve kurtuluş mücadelesi verenler hakkında ölüm fetvası verenlerle aynı kişiler...

Yunan piçini anladık da ...

Çünkü yarası var gocunuyor.Hani ırzına geçemediler ya , katledemediler ya , çıkaramadılar ya Türk Milleti'ni bu topraklardan...

Bir de kaçarken denizde boğuldular.

E haliyle küfredecek , dedelerinin intikamını almak isteyecek , hıncını böyle çıkaracak....

Peki ya ona alkış tutanlar....

Bir Yunan askeri tarafından tecavüz edilerek katledilen bir Türk Kızının kanı o alkış tutan ellerinizde haberiniz olsun !

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.