Duran Ailesinin Mutlu Günü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2019 - 15:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Duran Ailesinin Mutlu Günü

Kırşehir'in önemli simalarından Hüseyin Duran ve Aysun Duran'ın oğulları Oğulcan Duran dünya evine girdi. Temur Otelinde yapılan düğün törenine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir Adalet Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Başkan Selahattin Ekicioğlu'nun kıydığı nikah töreni ile Oğulcan Duran ve Günay Gök Dünya Evine girdi. Kırşehir Haber Türk olarak Oğulcan ve Günay çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kırşehir'in önemli simalarından Hüseyin Duran ve Aysun Duran'ın oğulları Oğulcan Duran dünya evine girdi.

Temur Otelinde yapılan düğün törenine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , Kırşehir Adalet Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Selahattin Ekicioğlu'nun kıydığı nikah töreni ile Oğulcan Duran ve Günay Gök Dünya Evine girdi.

Kırşehir Haber Türk olarak Oğulcan ve Günay çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.