Dünya'nın Merkezi Kırşehir, Türkiye'de Trend Oldu

BİLİM 27.12.2022 - 23:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dünya'nın Merkezi Kırşehir, Türkiye'de Trend Oldu

Kırşehir Haber Türk tarafından gündeme getirilen ''Dünyanın Merkezi : Kırşehir'' haberi sonrası, ''Dünya'nın Merkezi'' google'da en çok arama yapılan başlıklardan oldu.

Bir belgeselde yayınlanan görüntülerde konuşmacının, 1973 yılında Andrew J. Wood isimli fizikçinin,  küresel bir dijital Dünya Haritası kullanarak bilgisayar yardımıyla; Dünya'nın çapı ve kıtaların konumunu da içine alan bir hesaplama yöntemiyle Dünya'nın Merkezi'nin Kırşehir olarak hesapladığını belirttiği açıklama gazetemiz tarafından haberleştirilmişti.Haberimiz sonrası söz konusu video çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.Kırşehir'in Dünya'nın merkezi olduğuna ilişkin sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken Türkiye genelinde google'da en çok arananlardan birisi de ''Dünya'nın Merkezi'' başlığı oldu.   GOOGLE'DA EN ÇOK ARANAN 7. BAŞLIK OLDU Gazetemiz tarafından 25 Aralık Pazar günü gündeme getirilen haber sonrası internet kullanıcılarının en çok merak ettiği konu olan ''Dünya'nın Merkezi : Kırşehir'' ile ilgili aramalar Google verilerine de yansıdı.26 Aralık Pazartesi günü en çok aranan başlıklardan birisi de ''Dünya'nın Merkezi'' oldu.En çok aranan 7. başlık olan ''Dünya'nın Merkezi'' ile ilgili en çok arama da Kırşehir'den yapıldı.   İŞTE O VERİLER :  
Kırşehir Haber Türk tarafından gündeme getirilen ''Dünyanın Merkezi : Kırşehir'' haberi sonrası, ''Dünya'nın Merkezi'' google'da en çok arama yapılan başlıklardan oldu.

Bir belgeselde yayınlanan görüntülerde konuşmacının, 1973 yılında Andrew J. Wood isimli fizikçinin,  küresel bir dijital Dünya Haritası kullanarak bilgisayar yardımıyla; Dünya'nın çapı ve kıtaların konumunu da içine alan bir hesaplama yöntemiyle Dünya'nın Merkezi'nin Kırşehir olarak hesapladığını belirttiği açıklama gazetemiz tarafından haberleştirilmişti.Haberimiz sonrası söz konusu video çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.Kırşehir'in Dünya'nın merkezi olduğuna ilişkin sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken Türkiye genelinde google'da en çok arananlardan birisi de ''Dünya'nın Merkezi'' başlığı oldu.

 

GOOGLE'DA EN ÇOK ARANAN 7. BAŞLIK OLDU

Gazetemiz tarafından 25 Aralık Pazar günü gündeme getirilen haber sonrası internet kullanıcılarının en çok merak ettiği konu olan ''Dünya'nın Merkezi : Kırşehir'' ile ilgili aramalar Google verilerine de yansıdı.26 Aralık Pazartesi günü en çok aranan başlıklardan birisi de ''Dünya'nın Merkezi'' oldu.En çok aranan 7. başlık olan ''Dünya'nın Merkezi'' ile ilgili en çok arama da Kırşehir'den yapıldı.

 

İŞTE O VERİLER :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.