Dünya Lideri Kırşehir'e Geliyor Ama Mucur'da Su Yok

GÜNDEM 14.09.2021 - 22:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dünya Lideri Kırşehir'e Geliyor Ama Mucur'da Su Yok

Mucur'da bir kaç gündür devam su kesintisi vatandaşları isyan ettirdi.

Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle çekilen yer altı suları temiz su sıkıntısı da ortaya çıkarmaya başladı.Mucur'da birkaç gündür suların kesik olması nedeniyle vatandaşlar isyan etti.Alınan bilgiye göre Mucur içme suyunun büyük kısmının karşılandığı Seyfe'de su dinamosu arızalandı.Bir türlü tamir edilemeyen dinamo nedeniyle Mucur'a su verilemedi.Dinamo tamir edilmek üzere Kayseri'ye gönderilirken sosyal medya kullanıcıları da bu duruma tepki gösterdi.   DÜNYA LİDERİ KIRŞEHİR'E GELİYOR DA MUCUR'DA SU YOK Tiyatro oyuncusu Sait Sargın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırşehir'e gelişine atıfta bulunarak , '' Dünya Lideri Kırşehir'e geliyor da , Mucur'da sular akmıyor, dişini kurtlamaya su yok'' ifadelerini kullanırken , Yaşar Yılmaz isimi vatandaş ise  , '' Mucur'da su yok yine teyemmüme devam.Kendisine hakaret edenlere bir şans daha veren Cumhurbaşkanımız Kırşehir'e geliyor.Birçok lidere ev sahipliği yapan Mucur'umuza uğrarsa gezdirip övüneceğimiz bir yer var mı ? Çeşmeyi açacak su yok , yol berbat , sanayi yok tesis yok ...Niye ilerlemez ki bu memleket diye sorarsa şayet ; bir inat uğruna Cumhurbaşkanım deriz.Bakalım bu makus talihi kim değiştirecek ? '' şeklinde paylaşımda bulundu.    
Mucur'da bir kaç gündür devam su kesintisi vatandaşları isyan ettirdi.

Son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle çekilen yer altı suları temiz su sıkıntısı da ortaya çıkarmaya başladı.Mucur'da birkaç gündür suların kesik olması nedeniyle vatandaşlar isyan etti.Alınan bilgiye göre Mucur içme suyunun büyük kısmının karşılandığı Seyfe'de su dinamosu arızalandı.Bir türlü tamir edilemeyen dinamo nedeniyle Mucur'a su verilemedi.Dinamo tamir edilmek üzere Kayseri'ye gönderilirken sosyal medya kullanıcıları da bu duruma tepki gösterdi.

 

DÜNYA LİDERİ KIRŞEHİR'E GELİYOR DA MUCUR'DA SU YOK

Tiyatro oyuncusu Sait Sargın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırşehir'e gelişine atıfta bulunarak , '' Dünya Lideri Kırşehir'e geliyor da , Mucur'da sular akmıyor, dişini kurtlamaya su yok'' ifadelerini kullanırken , Yaşar Yılmaz isimi vatandaş ise  , '' Mucur'da su yok yine teyemmüme devam.Kendisine hakaret edenlere bir şans daha veren Cumhurbaşkanımız Kırşehir'e geliyor.Birçok lidere ev sahipliği yapan Mucur'umuza uğrarsa gezdirip övüneceğimiz bir yer var mı ? Çeşmeyi açacak su yok , yol berbat , sanayi yok tesis yok ...Niye ilerlemez ki bu memleket diye sorarsa şayet ; bir inat uğruna Cumhurbaşkanım deriz.Bakalım bu makus talihi kim değiştirecek ? '' şeklinde paylaşımda bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.