Düğünde Rastgele Açılan Ateş Genç Kızın Canına Mal Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2019 - 11:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Düğünde Rastgele Açılan Ateş Genç Kızın Canına Mal Oldu

Kırşehir'de sünnet düğününde havaya rastgele açılan ateş can aldı. Edinilen bilgiye göre Çadırlı Hacı Yusuf Köyünde çok sayıda kişinin katıldığı sünnet düğününün yapıldığı sırada çok sayıda kişi havaya ateş açmaya başladı.Açılan ateş sonucu seken kurşun yurt dışından köyüne tatil için gelen Gamze Boynuince'ye (18) isabet etti.Yaralı genç kız Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Gamze Boynuince'nin ölümüne neden kişi yapılacak olan balistik raporunun ardından netlik kazanacak.

Kırşehir'de sünnet düğününde havaya rastgele açılan ateş can aldı.

Edinilen bilgiye göre Çadırlı Hacı Yusuf Köyünde çok sayıda kişinin katıldığı sünnet düğününün yapıldığı sırada çok sayıda kişi havaya ateş açmaya başladı.Açılan ateş sonucu seken kurşun yurt dışından köyüne tatil için gelen Gamze Boynuince'ye (18) isabet etti.Yaralı genç kız Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Gamze Boynuince'nin ölümüne neden kişi yapılacak olan balistik raporunun ardından netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.