Düğünde dehşet: 1 ölü, 3 yaralı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2016 - 11:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Düğünde dehşet: 1 ölü, 3 yaralı

Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde düğünde, alkollü olduğu iddia edilen bir şahsın tabancayla rastgele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.   Olay, gece saatlerinde Çiçekdağı ilçesi, Çubuk Tarla köyünde Haydar Sağlam'ın evinin önündeki köy düğününde meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Kadir T. tarafından düğün alanında bulunanların üzerine tabanca ile rast gele ateş açıldı. Tabancadan çıkan mermiler düğünde saz çalan orkestra elemanlarından  Mehmet Koç , Mustafa Koç, davetlilerden Harun Sağlam ve Sinan Aydın’a isabet etti. Yaşanan dehşet sonrası olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılardan Harun Sağlam ve Sinan Aydın Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Mustafa Koç ve Mehmet Koç ise Yozgat'ın Yerköy ilçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda göğsüne ve koluna 3 mermi isabet ederek ağır yaralan Sinan Aydın’ın (44) hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti belirtildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.   Olayda hayatını kaybeden Sinan Aydın'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Çiçekdağı Jandarma ekiplerinin düğünde tabancayla ateş eden zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattığı bildirildi.
Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde düğünde, alkollü olduğu iddia edilen bir şahsın tabancayla rastgele ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

  Olay, gece saatlerinde Çiçekdağı ilçesi, Çubuk Tarla köyünde Haydar Sağlam'ın evinin önündeki köy düğününde meydana geldi. Alkollü olduğu öne sürülen Kadir T. tarafından düğün alanında bulunanların üzerine tabanca ile rast gele ateş açıldı. Tabancadan çıkan mermiler düğünde saz çalan orkestra elemanlarından  Mehmet Koç , Mustafa Koç, davetlilerden Harun Sağlam ve Sinan Aydın’a isabet etti.

Yaşanan dehşet sonrası olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından yaralılardan Harun Sağlam ve Sinan Aydın Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Mustafa Koç ve Mehmet Koç ise Yozgat'ın Yerköy ilçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda göğsüne ve koluna 3 mermi isabet ederek ağır yaralan Sinan Aydın’ın (44) hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti belirtildi. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

  Olayda hayatını kaybeden Sinan Aydın'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Çiçekdağı Jandarma ekiplerinin düğünde tabancayla ateş eden zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.