Duaları Kabul Oldu

YAŞAM 04.05.2022 - 21:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Duaları Kabul Oldu

Kırşehir'de birçok köyde yapılan yağmur duaları kabul oldu.Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ile birlikte çiftçi rahat bir nefes aldı.

Ekim alanlarında gübreleme yapan Kırşehirli çiftçiler yağmuru beklemeye başladı ancak beklenen yağmur bir türlü yağmadı.Bunun üzerine Kırşehir genelinde köylerin birçoğu yağmur duasına çıktı.Yağmur duasına çıkılan köylerden birisi de Ulupınar oldu.Ulupınarlılar, Yunus Emre Türbesine çıkarak yağmur yağması için dua etti.     Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ise Kırşehir ve çevredeki iller için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunmuştu.Açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir" ifadelerine yer verildi. Çiftçilerin uzun süredir beklediği yağmur akşam saatlerinde etkili olmaya başladı.Yağmurun ardından çiftçiler de rahat bir nefes aldı.
Kırşehir'de birçok köyde yapılan yağmur duaları kabul oldu.Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ile birlikte çiftçi rahat bir nefes aldı.

Ekim alanlarında gübreleme yapan Kırşehirli çiftçiler yağmuru beklemeye başladı ancak beklenen yağmur bir türlü yağmadı.Bunun üzerine Kırşehir genelinde köylerin birçoğu yağmur duasına çıktı.Yağmur duasına çıkılan köylerden birisi de Ulupınar oldu.Ulupınarlılar, Yunus Emre Türbesine çıkarak yağmur yağması için dua etti.

 

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ise Kırşehir ve çevredeki iller için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunmuştu.Açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Çiftçilerin uzun süredir beklediği yağmur akşam saatlerinde etkili olmaya başladı.Yağmurun ardından çiftçiler de rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.