Dondurucu Soğukta Kırşehir'de Halk Ekmek Kuyruğu

GÜNDEM 25.01.2022 - 10:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dondurucu Soğukta Kırşehir'de Halk Ekmek Kuyruğu

Kırşehir'de aşırı soğuk hava ve kar yağışına rağmen ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar Kırşehir Belediyesi fırını önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Maliyet girdilerindeki artış ile birlikte Kırşehir'de yüzde 50 oranında zamlanarak 200 gramı 2,25 TL'de satılan ekmek ile birlikte vatandaşlar Kırşehir Belediyesi Halk ekmek büfelerine akın ediyor.Türkiye'nin en ucuz ekmeğinin satıldığı Kırşehir Halk ekmek büfeleri önünde gece yarısı 23:00'te belediye fırınından gerçekleştirilen satış sabahın erken saatlerinde Kırşehir'in muhtelif noktlarındaki halk ekmek büfelerinde devam ediyor.     DONDURUCU SOĞUKTA UZUN KUYRUK Soğuk hava ve kar yağışına aldırış etmeyen vatandaşlar ucuz ekmek alabilmek için Halk Ekmek büfesine akın ediyor.Gece yarısı saat 23:00'te Kırşehir Belediyesi fırını önünde gerçekleştirilen satış sırasında uzun kuyruklar oluştu.Dondurucu soğuğa rağmen ekmek alabilmek için bekleyen bir vatandaş , ''Halkın halinden habersiz bir yönetim var.Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun'' ifadelerini kullandı.     YENİ FIRIN YAPILACAK Tam kapasite çalışan Kırşehir Belediyesi fırınında günlük 12 bin ekmek üretiliyor.Yılbaşı öncesi saat 23:00'te dağıtım yapılan belediye fırını önünde 1500 ekmek dağıtılırken bu rakam yılbaşı sonrası 2 katına çıkarılmış ve şu an belediye fırını önünde yapılan ekmek satışı 3 bin civarında.Kırşehir Belediyesi üretilen 12 bin ekmeğin 4 binini ihtiyaç shiplerine dağıtırken kalan 8 bin ekmeği halk ekmek büfelerinden 1 TL'ye satışını gerçekleştiriyor.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada vatandaşın ucuz gıdaya daha önce olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu ve daha yüksek kapasiteli yeni fırın inşa etmek için çalışmalara başladıklarını bildirmişti.
Kırşehir'de aşırı soğuk hava ve kar yağışına rağmen ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar Kırşehir Belediyesi fırını önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Maliyet girdilerindeki artış ile birlikte Kırşehir'de yüzde 50 oranında zamlanarak 200 gramı 2,25 TL'de satılan ekmek ile birlikte vatandaşlar Kırşehir Belediyesi Halk ekmek büfelerine akın ediyor.Türkiye'nin en ucuz ekmeğinin satıldığı Kırşehir Halk ekmek büfeleri önünde gece yarısı 23:00'te belediye fırınından gerçekleştirilen satış sabahın erken saatlerinde Kırşehir'in muhtelif noktlarındaki halk ekmek büfelerinde devam ediyor.

 

 

DONDURUCU SOĞUKTA UZUN KUYRUK

Soğuk hava ve kar yağışına aldırış etmeyen vatandaşlar ucuz ekmek alabilmek için Halk Ekmek büfesine akın ediyor.Gece yarısı saat 23:00'te Kırşehir Belediyesi fırını önünde gerçekleştirilen satış sırasında uzun kuyruklar oluştu.Dondurucu soğuğa rağmen ekmek alabilmek için bekleyen bir vatandaş , ''Halkın halinden habersiz bir yönetim var.Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun'' ifadelerini kullandı.

 

 

YENİ FIRIN YAPILACAK

Tam kapasite çalışan Kırşehir Belediyesi fırınında günlük 12 bin ekmek üretiliyor.Yılbaşı öncesi saat 23:00'te dağıtım yapılan belediye fırını önünde 1500 ekmek dağıtılırken bu rakam yılbaşı sonrası 2 katına çıkarılmış ve şu an belediye fırını önünde yapılan ekmek satışı 3 bin civarında.Kırşehir Belediyesi üretilen 12 bin ekmeğin 4 binini ihtiyaç shiplerine dağıtırken kalan 8 bin ekmeği halk ekmek büfelerinden 1 TL'ye satışını gerçekleştiriyor.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu daha önce yaptığı açıklamada vatandaşın ucuz gıdaya daha önce olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu ve daha yüksek kapasiteli yeni fırın inşa etmek için çalışmalara başladıklarını bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.