Doktor Mehmet Ali Altın İçin Anma Yemeği Verildi

KÜLTÜR 11.12.2022 - 16:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Doktor Mehmet Ali Altın İçin Anma Yemeği Verildi

20. Dönem Kırşehir Milletvekili olan Dr. Mehmet Ali Altın için anma yemeği verildi.

Armas Termal Resort Oteli'nde düzenlenen ve Kırşehirliler Vakfı tarafından organize edilen Doktor Mehmet Ali Altın'ı anma yemeğine çok sayıda davetli katıldı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Eski Başkanı Halim Çakır, CHP İl Başkanı Baran Genç katıldığı anma yemeğinde siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.     İş İnsanı Oğuz Altın, yemek öncesi davetlilere Babası Mehmet Ali Altın'ın hayatından kesitler sunan ve siyasi sürecini anlatan bir video gösterisi izletileceğini belirtti.Altın, videoda insanların geçmişinden kareler bulacağını, 90'lı yıllara gideceklerini belirtti.Video gösteriminin ardından Kuran-ı Kerim okundu ve Doktor Mehmet Ali Altın'ın ruhuna dua edildi.     Yemeğin ardından Kırşehir Ustalar topluluğu ve çeşitli sanatçılar sahne alarak Doktor Mehmet Ali Altın'ın sevdiği türküler seslendirildi.   Neşet Ertaş'ın türkü bestelediği, yardımsever ve hayırsever kişiliği ile bilinen Doktor Mehmet Ali Altın, 24 Aralık 1995 Genel Seçimlerinde Kırşehir'den en yüksek oyu alarak ANAP'tan Milletvekili seçilmiş ancak pankreas kanseri nedeniyle 6 Aralık 1996 tarihinde hayata gözlerini yummuştu.
20. Dönem Kırşehir Milletvekili olan Dr. Mehmet Ali Altın için anma yemeği verildi.

Armas Termal Resort Oteli'nde düzenlenen ve Kırşehirliler Vakfı tarafından organize edilen Doktor Mehmet Ali Altın'ı anma yemeğine çok sayıda davetli katıldı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Eski Başkanı Halim Çakır, CHP İl Başkanı Baran Genç katıldığı anma yemeğinde siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

İş İnsanı Oğuz Altın, yemek öncesi davetlilere Babası Mehmet Ali Altın'ın hayatından kesitler sunan ve siyasi sürecini anlatan bir video gösterisi izletileceğini belirtti.Altın, videoda insanların geçmişinden kareler bulacağını, 90'lı yıllara gideceklerini belirtti.Video gösteriminin ardından Kuran-ı Kerim okundu ve Doktor Mehmet Ali Altın'ın ruhuna dua edildi.

 

 

Yemeğin ardından Kırşehir Ustalar topluluğu ve çeşitli sanatçılar sahne alarak Doktor Mehmet Ali Altın'ın sevdiği türküler seslendirildi.

 

Neşet Ertaş'ın türkü bestelediği, yardımsever ve hayırsever kişiliği ile bilinen Doktor Mehmet Ali Altın, 24 Aralık 1995 Genel Seçimlerinde Kırşehir'den en yüksek oyu alarak ANAP'tan Milletvekili seçilmiş ancak pankreas kanseri nedeniyle 6 Aralık 1996 tarihinde hayata gözlerini yummuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.