Doç.Dr. Rıdvan Karabulut, Yeniden Anadolu Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği'nin Başkanı Oldu

ÇOCUK 15.12.2021 - 22:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Doç.Dr. Rıdvan Karabulut, Yeniden Anadolu Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği'nin Başkanı Oldu

Kayseri Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Anadolu Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği'nin gerçekleşen olağan genel kurulunda tekrar başkanlığa seçildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak başarılı işlere imza atan Doç.Dr. Rıdvan Karabulut, akademik çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Kayseri Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görevine devam eden Doç.Dr. Rıdvan Karabulut , Kayseri Öğretmenevi salonunda olağan genel kurulu gerçekleştirilen nadolu Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği'nin başkanlığına tekrar seçildi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla kurulan derneğin iyi bir yol aldığını belirtti.   Derneğin Onur Kurulu Başkan; Prof. Dr. Esra Ömeroğlu Üye; Prof. Dr. Fatma Alisonanoğlu Üye; Doç. Dr. Özkan Sapsağlam Derneğin yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Başkan; Rıdvan Karabulut Başkan Yardımcısı; Suzan Sarı Genel Sekreter; M. Talha Akar Sayman; Fatih Altınışık Üye; Ayşenur Aldemir Denetim Kurulu Başkan; İdris Doğan Üye; Fatma Erişmiş Kasapoğlu Üye; Begüm Akgül
Kayseri Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, Anadolu Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği'nin gerçekleşen olağan genel kurulunda tekrar başkanlığa seçildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak başarılı işlere imza atan Doç.Dr. Rıdvan Karabulut, akademik çalışmalarının yanında sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Kayseri Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görevine devam eden Doç.Dr. Rıdvan Karabulut , Kayseri Öğretmenevi salonunda olağan genel kurulu gerçekleştirilen nadolu Çocuk Gelişim ve Eğitim Derneği'nin başkanlığına tekrar seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Doç. Dr. Rıdvan Karabulut, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla kurulan derneğin iyi bir yol aldığını belirtti.

 

Derneğin Onur Kurulu
Başkan; Prof. Dr. Esra Ömeroğlu
Üye; Prof. Dr. Fatma Alisonanoğlu
Üye; Doç. Dr. Özkan Sapsağlam


Derneğin yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:


Başkan; Rıdvan Karabulut
Başkan Yardımcısı; Suzan Sarı
Genel Sekreter; M. Talha Akar
Sayman; Fatih Altınışık
Üye; Ayşenur Aldemir

Denetim Kurulu

Başkan; İdris Doğan
Üye; Fatma Erişmiş Kasapoğlu
Üye; Begüm Akgül

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.