Diyarbakır Annelerine Kırşehir'den Destek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2019 - 15:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Diyarbakır Annelerine Kırşehir'den Destek

Çocuklarını PKK'dan kurtarmak için HDP Diyarbakır İl Binası önünde eylem düzenleyen aileler gün geçtikçe artıyor.Ailelere bir destek de Kırşehir'den geldi.Kırşehir'de faaliyet gösteren Umut Medya grubu ailelere destek vermek için Diyarbakır'a gitti.Burada açıklamada bulunan Umut Medya Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Uğurlu , ''Onlar bizim analarımız , babalarımız , kardeşlerimiz.Artık kardeş kardeşi vurmasın diyoruz.Bu kavga bitsin.'' açıklamasında bulundu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Çocuklarını PKK'dan kurtarmak için HDP Diyarbakır İl Binası önünde eylem düzenleyen aileler gün geçtikçe artıyor.Ailelere bir destek de Kırşehir'den geldi.Kırşehir'de faaliyet gösteren Umut Medya grubu ailelere destek vermek için Diyarbakır'a gitti.Burada açıklamada bulunan Umut Medya Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Uğurlu , ''Onlar bizim analarımız , babalarımız , kardeşlerimiz.Artık kardeş kardeşi vurmasın diyoruz.Bu kavga bitsin.'' açıklamasında bulundu.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.