Dişçi Korkusu Olan Gurbetçi İçin Kırşehir'de İlk Kez Uygulandı

SAĞLIK 11.07.2021 - 14:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dişçi Korkusu Olan Gurbetçi İçin Kırşehir'de İlk Kez Uygulandı

Labordent Diş Polikliniği , dişçiden korkan hastalarını tedavi etmek için genel anestezi uyguladı.

Kırşehir'de faaliyette bulunduğu süre içerisinde yenilikçi ve modern hizmet anlayışı ile büyük takdir toplayan Labordent Diş Polikliniği hastalarının özel durumlarına da çözüm üretiyor.Özellikle diş korkusu nedeniyle tedvilerini erteleyen hastaları için farklı alternatifler de geliştiren Labordent Diş Polikliniği, dişçi korkusu nedeniyle dişlerini tedavi ettirmeyen hastası için genel anestezi işlemi uyguladı.     Yurt dışında yaşayan ve dişlerinin bir bölümü çürüdüğü halde dişlerini tedavi ettirmeyen gurbetçi vatandaş Labordent'e başvurdu.Hastasının dişlerinin acil olarak tedavi edilmesi gerektiğini belirleyen Labordent Diş Polikliniği hastası için genel anestesi uygulamaya karar verdi.Tamamen uyutulan hastanın acil müdahale gerektiren dişleri için tedavi uygulandı.     Labordent Diş Polikliniği, Kırşehir Halkı'ndan olduğu gibi gurbetçilerden de büyük rağbet görüyor.
Labordent Diş Polikliniği , dişçiden korkan hastalarını tedavi etmek için genel anestezi uyguladı.

Kırşehir'de faaliyette bulunduğu süre içerisinde yenilikçi ve modern hizmet anlayışı ile büyük takdir toplayan Labordent Diş Polikliniği hastalarının özel durumlarına da çözüm üretiyor.Özellikle diş korkusu nedeniyle tedvilerini erteleyen hastaları için farklı alternatifler de geliştiren Labordent Diş Polikliniği, dişçi korkusu nedeniyle dişlerini tedavi ettirmeyen hastası için genel anestezi işlemi uyguladı.

 

 

Yurt dışında yaşayan ve dişlerinin bir bölümü çürüdüğü halde dişlerini tedavi ettirmeyen gurbetçi vatandaş Labordent'e başvurdu.Hastasının dişlerinin acil olarak tedavi edilmesi gerektiğini belirleyen Labordent Diş Polikliniği hastası için genel anestesi uygulamaya karar verdi.Tamamen uyutulan hastanın acil müdahale gerektiren dişleri için tedavi uygulandı.

 

 

Labordent Diş Polikliniği, Kırşehir Halkı'ndan olduğu gibi gurbetçilerden de büyük rağbet görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.