Devletin Malı Deniz...

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2017 - 10:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Devletin Malı Deniz...

DEVLETİN MALI DENİZ.... Zor bir süreçten geçiyoruz.Dolar, Euro almış başını gitmiş. Ama gelin görün ki, tasarruf etmemiz gereken şu günlerde, hangimiz daha çok yeriz diye bir yarış var adeta... Kurumun birisinde 2 memur herhalde kalorifer de yetersiz kalmış olacak ki, elektrikli ısıtıcıyı (ufo) açmışlar.Adamlar kızarmış tavuğa dönmüş.İçerisi oturulacak gibi değil ! Şunu kıs be kardeşim ! Ayıptır, Günahır .... Adeta bir yeme yarışının içerisine girilmiş.Unutmayalım ki, Almanya 2. Dünya savaşından çıktığında, 2 yıl insanlar evlerine sadece ekmek götürerek çalışmış ve Almanya'yı eski gücüne öyle kavuşturmuşlar.Can verme konusunda fedakar olan milletimiz, biraz da bu konuda fedakar olursa, ülkemiz de bu süreci rahat atlatabilir.Tabi vatandaş şunu diyecektir ; ''bizi değil, asıl götürenleri yazın.'' Sen de haklısın kardeşim ama bu bir zihniyet meselesi, aşağıdayken az götüren yukarıda daha çok götürüyor.Bu işe temelden başlamak lazım.   KIRŞEHİR'DE HARAÇ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de esnaflarımıza musallat olan haraç çetesi çökertildi.Olur mu olmaz mı demeyin ? Haraç çetesi çökertildi bile...Zaten esnaf zor durumda, bir de haraç çetesiyle mi uğraşsın ? Esnafımız da polise teşekkür etmiş.Olur mu efendim ne demek, bu onların görevi... Aman sevgili esnaf, bu tür durumlarda hiç çekinme hiç susma hiç korkma ! Bu parazit çetelerine geçit verme ! TÜRK BAYRAĞINA ALENEN HAKARET Geçtiğimiz günlerde ekşi sözlükte bir başlık takıldı gözüme, yazarın bahsettiği foruma girdiğim de ne göreyim ? Alenen Türk Bayrağına hakaret ediliyor.Forum da bahsi geçen metin aynen şöyle : SORU: Selamun aleykum hocam, ben grafik tasarımcısıyım. Baskı merkezinde çalışıyorum bazen Türk bayrağı baskıları ve tasarımları geliyor. Baskısında yada tasarımında faydam olması caiz midir? CEVAP: Ve aleykumusselam ve rahmetullah. Hamd Allah’a mahsustur. Türk bayrağı bugünkü haliyle küfre (laik cumhuriyete) alamet olan bir münkerdir. Dolayısıyla basılması veya taşınılması caiz değildir. Baskı veya tasarım yoluyla bu münkerin yayılmasına iştirak etmek de caiz değildir. Burada sözde soruya cevap veren şerefsiz alenen Türk Bayrağına hakaret ediyor.O bayrak için kanını döken şehitlerin koruduğu ülkede oturup bilgisayar başında bunları rahat rahat yazanlar da var demek bu ülkede.Burada apaçık suç var.Savcıları göreve çağırıyorum.Bunlar böyle devam ettiği sürece bu FETÖ bitmez ! (Bahsi geçen forum: www.nakilkursusu.com/tr/sorucevap/595-turk-bayragi-asmak) ÖRNEK DAVRANIŞ Kışın gelmesiyle birlikte, yaban ve sokak hayvanları da yiyecek bulma konusunda büyük sıkıntı yaşıyor.Geçtiğimiz günlerde belediye ekipleri yaban hayvanları için araziye yiyecek bırakmıştı.Takdir edilesi bu davranışın ardından yine geçtiğimiz günlerde, Kırşehir'de yolda yürürken gözüme yine bir kaç esnafın kuşlar için yola döktüğü buğday ilişti.Takdir edilesi bu davranışın yaygınlaşmasını diliyorum.
DEVLETİN MALI DENİZ.... Zor bir süreçten geçiyoruz.Dolar, Euro almış başını gitmiş. Ama gelin görün ki, tasarruf etmemiz gereken şu günlerde, hangimiz daha çok yeriz diye bir yarış var adeta... Kurumun birisinde 2 memur herhalde kalorifer de yetersiz kalmış olacak ki, elektrikli ısıtıcıyı (ufo) açmışlar.Adamlar kızarmış tavuğa dönmüş.İçerisi oturulacak gibi değil ! Şunu kıs be kardeşim ! Ayıptır, Günahır .... Adeta bir yeme yarışının içerisine girilmiş.Unutmayalım ki, Almanya 2. Dünya savaşından çıktığında, 2 yıl insanlar evlerine sadece ekmek götürerek çalışmış ve Almanya'yı eski gücüne öyle kavuşturmuşlar.Can verme konusunda fedakar olan milletimiz, biraz da bu konuda fedakar olursa, ülkemiz de bu süreci rahat atlatabilir.Tabi vatandaş şunu diyecektir ; ''bizi değil, asıl götürenleri yazın.'' Sen de haklısın kardeşim ama bu bir zihniyet meselesi, aşağıdayken az götüren yukarıda daha çok götürüyor.Bu işe temelden başlamak lazım.   KIRŞEHİR'DE HARAÇ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ Geçtiğimiz günlerde Kırşehir'de esnaflarımıza musallat olan haraç çetesi çökertildi.Olur mu olmaz mı demeyin ? Haraç çetesi çökertildi bile...Zaten esnaf zor durumda, bir de haraç çetesiyle mi uğraşsın ? Esnafımız da polise teşekkür etmiş.Olur mu efendim ne demek, bu onların görevi... Aman sevgili esnaf, bu tür durumlarda hiç çekinme hiç susma hiç korkma ! Bu parazit çetelerine geçit verme ! TÜRK BAYRAĞINA ALENEN HAKARET Geçtiğimiz günlerde ekşi sözlükte bir başlık takıldı gözüme, yazarın bahsettiği foruma girdiğim de ne göreyim ? Alenen Türk Bayrağına hakaret ediliyor.Forum da bahsi geçen metin aynen şöyle : SORU: Selamun aleykum hocam, ben grafik tasarımcısıyım. Baskı merkezinde çalışıyorum bazen Türk bayrağı baskıları ve tasarımları geliyor. Baskısında yada tasarımında faydam olması caiz midir? CEVAP: Ve aleykumusselam ve rahmetullah. Hamd Allah’a mahsustur. Türk bayrağı bugünkü haliyle küfre (laik cumhuriyete) alamet olan bir münkerdir. Dolayısıyla basılması veya taşınılması caiz değildir. Baskı veya tasarım yoluyla bu münkerin yayılmasına iştirak etmek de caiz değildir. Burada sözde soruya cevap veren şerefsiz alenen Türk Bayrağına hakaret ediyor.O bayrak için kanını döken şehitlerin koruduğu ülkede oturup bilgisayar başında bunları rahat rahat yazanlar da var demek bu ülkede.Burada apaçık suç var.Savcıları göreve çağırıyorum.Bunlar böyle devam ettiği sürece bu FETÖ bitmez ! (Bahsi geçen forum: www.nakilkursusu.com/tr/sorucevap/595-turk-bayragi-asmak) ÖRNEK DAVRANIŞ

Kışın gelmesiyle birlikte, yaban ve sokak hayvanları da yiyecek bulma konusunda büyük sıkıntı yaşıyor.Geçtiğimiz günlerde belediye ekipleri yaban hayvanları için araziye yiyecek bırakmıştı.Takdir edilesi bu davranışın ardından yine geçtiğimiz günlerde, Kırşehir'de yolda yürürken gözüme yine bir kaç esnafın kuşlar için yola döktüğü buğday ilişti.Takdir edilesi bu davranışın yaygınlaşmasını diliyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.