Devlet Bahçeli, Hacıbektaş'taki 6 Dönüm Arazisini Cemevi Yapımı İçin Bağışladı

SİYASET 21.12.2022 - 22:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Devlet Bahçeli, Hacıbektaş'taki 6 Dönüm Arazisini Cemevi Yapımı İçin Bağışladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hacıbektaş'ta bulunan 6 dönüm arsasını Horasan Erenleri Federasyonu'na bağışlamıştı.Arsada Cemevi yapılacağı öğrenilirken, adının ''Devlet Bahçeli'' olması ile ilgili teklifi ise MHP Genel Başkanı Kabul Etmedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde bir arsa bağışı yaptığını duyurmuştu. Devlet Bahçeli’nin Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde kendi ismine tescilli olan 6 dönümlük arsasını Horasan Erenleri Federasyonu’na bedelsiz olarak bağışlamıştı. Bugün Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.   TAPU DEVRİ YAPILDI! Devlet Bahçeli’nin hibe ettiği arsa hakkında bir açıklama yapan Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, “Sayın Devlet Bahçeli federasyonumuza bir arsa bağışı yaptı. Bağışlanan arsanın tapusunu bugün aldık. Bu arsanın tapusunu Sayın Devlet Bahçeli bize makamında verdi, memurlar da oraya gelerek işlemleri yaptılar ve biz de imzaladık.” dedi.   CEMEVİ İNŞA EDİLECEK! Kendilerine bağışlanan arsaya ne yapılacağını da açıklayan Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, “Biz Sayın Devlet Bahçeli’ye arsaya ne yapmamızı istediğini sorduk. Bize kendisi ne istersek onu yapabileceğimizi söyledi. Biz de bunun üzerine arsaya kendisinin ismine yakışacak bir cemevi yapabileceğimizi ilettik. Bir cemevi inşa edelim, misafirhanesi olsun, yemekhanesi olsun şeklinde bir öneride bulunduk.” ifadelerini kullandı.   DEVLET BAHÇELİ KENDİ İSMİNİN VERİLMESİNİ KABUL ETMEDİ! Yapılacak olan cemevine Devlet Bahçeli’nin ismini vermeyi de teklif ettiklerini belirten Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, “Bize bağışlanan arsaya yapacağımız cemevine Sayın Devlet Bahçeli’nin ismini vermeyi de önerdik. Kendisi bunu kabul etmedi. İsminin koyulması durumunda meselenin siyaset malzemesi olabileceğini belirtti. Kendi isminin yerine cemevine Horasan erenlerinden önemli bir zatın isminin verilmesinden memnun olacağını iletti. Biz de ona uygun bir şekilde hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hacıbektaş'ta bulunan 6 dönüm arsasını Horasan Erenleri Federasyonu'na bağışlamıştı.Arsada Cemevi yapılacağı öğrenilirken, adının ''Devlet Bahçeli'' olması ile ilgili teklifi ise MHP Genel Başkanı Kabul Etmedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde bir arsa bağışı yaptığını duyurmuştu. Devlet Bahçeli’nin Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde kendi ismine tescilli olan 6 dönümlük arsasını Horasan Erenleri Federasyonu’na bedelsiz olarak bağışlamıştı. Bugün Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

 

TAPU DEVRİ YAPILDI!

Devlet Bahçeli’nin hibe ettiği arsa hakkında bir açıklama yapan Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, “Sayın Devlet Bahçeli federasyonumuza bir arsa bağışı yaptı. Bağışlanan arsanın tapusunu bugün aldık. Bu arsanın tapusunu Sayın Devlet Bahçeli bize makamında verdi, memurlar da oraya gelerek işlemleri yaptılar ve biz de imzaladık.” dedi.

 

CEMEVİ İNŞA EDİLECEK!

Kendilerine bağışlanan arsaya ne yapılacağını da açıklayan Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, “Biz Sayın Devlet Bahçeli’ye arsaya ne yapmamızı istediğini sorduk. Bize kendisi ne istersek onu yapabileceğimizi söyledi. Biz de bunun üzerine arsaya kendisinin ismine yakışacak bir cemevi yapabileceğimizi ilettik. Bir cemevi inşa edelim, misafirhanesi olsun, yemekhanesi olsun şeklinde bir öneride bulunduk.” ifadelerini kullandı.

 

DEVLET BAHÇELİ KENDİ İSMİNİN VERİLMESİNİ KABUL ETMEDİ!

Yapılacak olan cemevine Devlet Bahçeli’nin ismini vermeyi de teklif ettiklerini belirten Horasan Erenleri Federasyonu Başkanı Mehmet Şahin, “Bize bağışlanan arsaya yapacağımız cemevine Sayın Devlet Bahçeli’nin ismini vermeyi de önerdik. Kendisi bunu kabul etmedi. İsminin koyulması durumunda meselenin siyaset malzemesi olabileceğini belirtti. Kendi isminin yerine cemevine Horasan erenlerinden önemli bir zatın isminin verilmesinden memnun olacağını iletti. Biz de ona uygun bir şekilde hareket edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.